Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Farmu opustil PRVÝ súťažiaci: Na statok vôbec nemal ísť!

Farmu opustil prvý súťažiaci. Zobraziť galériu (10)
Farmu opustil prvý súťažiaci. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Markizácka reality šou Farma má za sebou prvý týždeň. Nová séria prekvapila súťažiacich zmenenými pravidlami. Okrem toho, že výška konečnej výhry záleží od toho, ako veľmi budú súťažiaci šikovní, zmena sa dotkla aj samotného vyraďovania. V dueli sa tak napokon ocitla dvojica, ktorú nikto nečakal. A prvý farmár je už z kola von!

Ak si súťažiaci 15. série markizáckej Farmy mysleli, že vedia do čoho idú, už po prvých dňoch pochopili, ako veľmi sa mýlili. Hneď v úvode ich totiž umelá inteligencia Alica informovala, že výhra 75 tisíc vôbec nie je istá. Konečná suma, ktorú víťaz získa, totiž záleží len od šikovnosti farmárov - môže byť vyššia, ale aj nižšia. 

No šok nastal aj pri prvom vyraďovaní. Prvý duelant sa volil spomedzi sluhov, ako tomu bolo zvykom aj v predchádzajúcich sériách. No pri voľbe toho druhého už platili úplne iné prvidlá. Duelant Michal si svojho "súpera" mohol vybrať len zo svojej generácie alebo z tej najstaršej. Prostredná mala imunitu, nakoľko z nej pochádzal farmár týždňa. 

Farmu opustil PRVÝ súťažiaci:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Navyše Michalom zvolený súper nebol automaticky druhým duelantom. Pred konečným duelom totiž prebehol ešte súboj o záchranu, v ktorom sa proti sebe postavili "duelanti" a kolegovia z ich generácie, ktorých si povolali na pomoc. No tá z dvojíc, ktorá tento súboj prehrala, sa potom proti sebe postavila v dueli. 

Dopadlo to teda napokon tak, že o svoj život na Farme bojovali Michal a Sofia z najmladšej generácie. A hoci si mnohí mysleli, že priebeh duelu bude jednoznačný, napokon to nebolo celkom tak. Prvé dve disciplíny vyhrala Sofia, no ďalšie dve Michal... Až tá posledná, pílenie, tak rozhodla o tom, kto v reality šou zotrvá a kto bude musieť ísť domov. 

Farmu opustil PRVÝ súťažiaci:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Tv Markíza)

S výsledkom 3:2 vyhrala Sofia, a tak sa Michal musel s projektom rozlúčiť a ísť domov. Nahnuté to však mal od samého začiatku. Už po prvých minútach ho kolegovia z generácie označili za človeka, ktorý má ísť domov, a tak hrozilo, že sa na statok vôbec nedostane. Napokon šancu dostal, no v šou pobudol len 7 dní. 

Farmu opustil PRVÝ súťažiaci:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: DuelFarma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu