Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nikodým obeťou PODVODU: Vraj má na krku TRESTNÉ OZNÁMENIE... Namočili do toho aj NÁS!

Martin Nikodým upozornil fanúšikov, že sa stal obeťou podvodu.
Martin Nikodým upozornil fanúšikov, že sa stal obeťou podvodu. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ďalšia verejne známa osobnosť sa stala obeťou špekulantov a internetových podvodníkov! Reč je o obľúbenom slovenskom moderátorovi Martinovi Nikodýmovi (52), o ktorom v posledných dňoch kolujú podvodné články. Tie pod prísľubom pekného zárobku lákajú z ľudí veľké peniaze. A namočili do toho aj nás!

Martin Nikodým upozorňuje na podvod (Zdroj: Instagram M.N.)

Obľúbený slovenský moderátor aktuálne rieši veľkú nepríjemnosť. Niekto totiž zneužil jeho meno a tvár a vďaka tomu aktuálne z nič netušiacich Slovákov láka veľké peniaze. Po internete totiž začali kolovať články, ktoré pôsobia dôveryhodne, no ide o podvod. Svojich fanúšikov na to upozornil sám Nikodým na sociálnej sieti Instagram. 

Galéria: Martin Nikodým

„Priatelia, chcem vás upozorniť na jeden podvod, ktorý sa ku mne dostal. Ak by ste niekde na internete narazili na článok: Slovenská banka žaluje Martina Nikodýma za jeho výroky v priamom prenose a v článku sa dozviete, ako som zarobil príšerné milióny na kryptomene, ale nechcem sa s vami podeliť o tú radu, ako môžete zarobiť aj vy... A dolu nasleduje pomerne zaujímavý návod, ako to môžete zarobiť. Nevkladajte do toho žiadne peniaze, neangažujte sa do toho nijakým spôsobom,“ uviedol Nikodým.

Fanúšikov upozorňuje, že ich to môže vyjsť draho: „Prídete o peniaze, je to podvod.“ Navyše, aby bol podvod čo najdôveryhodnejší, vo fejkových článkoch sú zneužité logá viacerých slovenských médií. Do podvodu sme nevedomky boli namočení aj my. A Nikodým nie je jediný, o kom takéto príspevky kolujú. V posledných týždňoch sa objavovali články napríklad aj o Petrovi Saganovi či Jankovi Koleníkovi. 

„Takže prosím, kľudne si to prečítajte, ale je to úplná hlúposť... Ale je to podvod, podvod, podvod! Nikam neposielajte peniaze!“ dodal Nikodým. A my sa pridávame. Redakcia Topky.sk sa od spomínaných článkov dištancuje, ide o podfuk. Dávajte si pozor a nikde neposielajte peniaze, ani nevpisujte údaje zo svojej bankomatovej karty. 

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu