Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Cifrová má zajtra TERMÍN: Komplikácie pred pôrodom… Ratovala ju predavačka v obchode!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalej playmate Eve Cifrovej sa čoskoro splní obrovský sen. Po rokoch neúspešných pokusov a umelom oplodnení sa z nej už o onedlho stane mama. Pôvabná blondínka prezradila, že termín pôrodu má v prvý augustový deň, no pred odchodom do pôrodnice sa jej zdravotný stav začal výrazne komplikovať.

Každá žena, ktorá niekedy priviedla na svet dieťa, vie, že posledné dni pred pôrodom môžu byť poriadnym utrpením. A pre Evu to platí doslova. Budúca mamička sa na sociálnej sieti Instagram zverila, že má veľké ťažkosti, ani zďaleka sa necíti dobre a v obchode ju dokonca musela ratovať vystrašená predavačka.

Cifrová má zajtra TERMÍN:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

„Na týchto fotkách mám posledný krát pred pôrodom oblečené plavky a kúpala som sa u kamarátky Už druhý deň som iba doma a mám také bolesti v krížoch, že ledva chodím. Ani nákup už nedám," napísala Eva k záberom, kde síe vyzerá krásne, no v tvári sa jej zračí obrovské vyčerpanie a vidno, že ťahá z posledného. 

Keď spomenula nákup v obchode, priznala, že ten posledný bol hotovou katastrofou. „Keď som bola v obchode poslednýkrát, tak za mnou vybehla predavačka, či som v poriadku a nepotrebujem sanitku. Asi som už vyzerala tak tragicky.  Ale veľmi si vážim,že nebola ľahostajná," prezradila Eva, ktorá by mala do pôrodnice ísť už zajtra. Zároveň dodala, že si veľmi želá, aby boli tieto nepríjemné dni za ňou a aby už konečne v náručí držala svoju vytúženú dcérku. 


Máte v rodine malého oslávenca alebo čerstvý prírastok? Ponúkame Vám skvelú príležitosť ako im originálne zagratulovať!

Stačí poslať fotku a krátky text s gratuláciou na blahozelame@spuntik.sk a následne bude Vaše jedinečné prianie aj s fotografiou zverejnené na webe Špuntík.sk.


Viac o téme: DcéraPôrodEva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu