Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ŠKRT cez rozpočet pre slovenskú speváčku: Kvôli tehotenstvu musela RUŠIŤ dohodnutú prácu!

Dominika Jurena Stará Zobraziť galériu (3)
Dominika Jurena Stará (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Občas sa nám plány zmenia. Svoje o tom vie aj budúca dvojnásobná mamička Dominika Stará (29). Tá si dohodla prácu, ktorú musela potom dodatočne rušiť kvôli tehotenstvu!

ŠKRT cez rozpočet pre slovenskú speváčku: Tehotenstvo jej prekazilo plány! (Zdroj: Ján Zemiar )

Dominika Jurena, kedysi Stará, mala na tento rok veľké plány so svojou speváckou kariérou. Opäť chcela začať nahrávať piesne, no osud to zariadil inak. Bývalá superstaristka totiž ostala tehotná so svojím druhým dieťatkom, ktorého sa už nevie dočkať. A tak išla práca bokom.

Galéria: Dominika Stará

„Tak ja som tento rok už mala aj také plány, mala som aj niečo rozbehnuté. V decembri som riešila nejaké veci ohľadne nahrávania a taký marec, apríl, že nech na leto je to vonku,“ prezradila pre Topky.sk. Rozhodla sa ale užiť si naplno tehotenstvo a zároveň aj materstvo, keďže je mamou 16-mesačného synčeka Miška.

ŠKRT cez rozpočet pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Dominika Jurena)

„Vo februári som všetkých odvolávala, že teda nič sa nebude nakoniec diať, pretože som tehotná a asi to nemá úplne význam,“ pokračovala. No a keďže rušila dohodnuté spolupráce, dá sa povedať, že to bol aj istý škrt cez rozpočet. „Hej, ale taký príjemný,” zhodnotila pozitívne.

„Som si tak povedala, som na materskej dovolenke, tie deti budú takéto malinké len raz. Vidím, ako mi Miško rastie pred očami, keď si pozerám fotky, aký bol v decembri a aký je teraz. Ja mám doma úplne iné dieťa, ako som mala na Vianoce. Ja si to chcem užiť, mne to nikam neujde, nič mi neutečie,“ dodala.

Dominika Jurena Stará
Zobraziť galériu (3)
Dominika Jurena Stará  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na svoju kariéru a aktivity má, ako priznala, ešte kopu času. To, aká nechce byť mamička a čo je pre ňu pri materstve najdôležitejšie, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Dominika Jurena Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu