Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská speváčka čaká DRUHÉ dieťa: Ako prvý sa to dozvedel TENTO MUŽ... Manžel to nebol!

Dominika Jurena Stará Zobraziť galériu (10)
Dominika Jurena Stará (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Len nedávno porodila svoje prvé dieťa a už čoskoro privedie na svet ďalšie. Reč je o bývalej superstaristke Dominike Jurene (29), kedysi Starej. Túto radostnú správu však manželovi ako prvému neoznámila. Dozvedel sa to tento muž!

Bývalá Superstaristka je opäť tehotná: A my vieme kto sa to dozvedel, ako prvý! (Zdroj: Ján Zemiar)

Bývalá superstaristka Dominika Stará, teraz už Jurena, sa pred časom pochválila krásnou správou. Pod srdcom nosí ďalšie dieťatko. K synčekovi Miškovi tak čoskoro pribudne dievčatko. No v ten moment, ako sa dozvedela, že je tehotná, nebežala hneď za svojím mužom. Túto novinku prezradila niekomu celkom inému.

Galéria: Dominika Stará

„Hovorila som si, že si idem kúpiť tehotenský test, pretože som sa aj tak zvláštne cítila, meškala mi menštruácia, ale nejak som tomu nepripisovala váhu. Hovorila som si, že možno som v strese, alebo čo, keďže sme mali s malým, také náročnejšie obdobie, zuby mu išli, nevyspatá som bola," prezradila speváčka v úvode svoje podozrenie, že je opäť v tom. No keďže Dominika nežije v meste, tak tehotenský test nebolo až tak jednoduché zohnať, a tak poprosila o pomoc blízku osobu.

Slovenská speváčka čaká DRUHÉ
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram Dominika Jurena)

„Tak som volala bratovi, že počúvaj ma, nechcem robiť paniku, ale potrebovala by som takúto službu,“ prezradila nám. A prečo vlastne nepožiadala o pomoc svojho muža? Bol by zjavne ešte oveľa viac v strese, ako ona samotná. „Keď poprosím môjho muža, tak ten bude akože hotový už len z toho, že ho potrebujem ísť kúpiť,“ vysvetlila speváčka.

No, a tak bol pozitívny a ako prvý sa to dozvedel môj brat, samozrejme, ktorému som potom písala, že bude krstný otec,“ poznamenala mamička v našom rozhovore. Dokonca, jej brat bol taktiež prvý pritom, ako sa dozvedela, že čaká Miška. A k tomu bola naozaj vtipná príhoda. Tú sa však už dozviete z nášho videa vyššie.

Dominika Jurena Stará
Zobraziť galériu (10)
Dominika Jurena Stará  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Dominika Jurena Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu