Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

POPLACH na fotení tehotnej Cifrovej: Prišlo jej zle, bolelo ju brucho... Takmer PORODILA!

Eva Cifrová takmer porodila na fotení. Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová takmer porodila na fotení. (Zdroj: Ján Zemiar/Juraj Dobis)

BRATISLAVA - Preľakla sa! Bývalá playmate Eva Cifrová (40) sa už každým dňom stane mamou vysnívanej dcérky. Bábätko je už plne vyvinuté, takže pôrod môže nastať naozaj kedykoľvek. A blondínka si myslela, že začala rodiť už v nedeľu. Na poslednom tehotenskom fotení jej totiž prišlo zle a bolelo ju brucho... No bol to planý poplach!

POPLACH na tehotenskom fotení Evy Cifrovej: Takmer porodila! (Zdroj: Vlado Anjel)

Bývalej playmate Eve Cifrovej sa čoskoro splní obrovský sen. Po rokoch neúspešných pokusov a umelom oplodnení sa z nej už o pár dní stane mama. Bábätko malo prísť na svet až začiatkom augusta, no lekári jej nedávno termín pôrodu posunuli o 9 dní skôr. Doslova to môže prísť už kedykoľvek. 

Galéria: Eva Cifrová

Poplach nastal aj počas nedeľného fotenia. Keď jej náš redaktor Juraj Dobiš, ktorý pôsobí aj ako fotograf, zhotovoval posledné tehotenské zábery, blondínke odrazu prišlo zle. Myslela si, že rodí. „Tiež som sa zľakla,“ zahlásila na utorkovej premiére, keď si spoločne zaspomínali na nedeľu. Náš redaktor ju vtedy okamžite začal ratovať.

Eva Cifrová
Zobraziť galériu (5)
Eva Cifrová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„V prvom rade tam nebola klíma, neustále mi bolo zle, bolo mi ťažko a fotili sme v deň, kedy bolo asi najviac stupňov počas leta, mám taký pocit, ale potom ma zase začalo bolieť brucho a už som – neviem, či si postrehol, ale ja už som naozaj predýchavala a som sa rôzne hojdala a snažila sa to nejako ustáť,“ opísala náročné chvíle Cifrová. 

„Našťastie planý poplach,“ dodala Eva, ktorá napriek vysokému štádiu tehotenstva bola v utorok ešte na premiére filmu Barbie v kine. Bábätko je však už plne vyvinuté a aj dostatočné veľké, je tak naozaj len otázkou času, kedy sa vypýta na svet. A samotná budúca mamička sa toho momentu už nevie dočkať. „Pod von skôr!“ prihovorila sa nenarodenej dcérke. 

POPLACH na tehotenskom fotení Evy Cifrovej: Takmer porodila! 1

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu