Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fekálne reči Rytmusa a Attilu vás šokujú: Prehovorili o nechutných nehodách s ho*nom!

Attila Végh a Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (3)
Attila Végh a Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Attila Végh s Rytmusom si poriadne uleteli. V jednom podcaste sa rozprávali o raperových fekálnych historkách. Tak toto vás dostane!

Attila Végh a Patrik Rytmus Vrbovský najnovšie prijali pozvanie do podcastu Oskiho Baramiho s názvom SNAMI. A nuda s nimi veruže nebola! To, čo predviedli, vás úplne dostane.

MMA zápasník totiž rapera natrel a pred kamerami porozprával o fekálnom "zážitku". Rytmus sa totiž doslova dos*al v aute! „Išli sme na míting do Brna. Išiel 200 na diaľnici, lebo on nejde menej. A mal biele Gucci tepláky. A on ako išiel, tak sa nadvihol a... (prdol si, pozn. red.). A on, že: Fúú do pi*i, zas som sa dos*al,” prezradil Végh.

Bolo to také vážne, že museli zastať na pumpe, z čoho Attila nadšený nebol, pretože sa ponáhľali. „Zastavili sme na pumpe, vystúpil z auta a taká hrubá čiara na bielych teplákoch. Hovorím, ko*ot, ty si sa dos*al,” rozprával so smiechom. A to, čo nasledovalo...

Fekálne reči Rytmusa a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

„Musel ísť na záchod, ale samozrejme, záchody musel platiť. Tak preliezol ten záchod, dal dole boxerky a s tým si vytrel riť. Dal si naspäť tepláky od ho*na, ale chvalabohu mal také dlhé tričko, stiahol to dole a pokračovali sme v ceste,” opísal a nevedel sa prestať smiať.

Toto však nebola jediná historka, s ktorou sa v podcaste podelili. Keď už načrtli túto tému, sám Rytmus na seba prezradil ďalšie dve pikošky. „Schuti si zase*eš a sa dose*eš. To sa stane a stalo sa mi to pred koncertom, samozrejme, tak som pozeral, že čo teraz, som videl, že tam boli také záchody, tak za to som sa schoval. Samozrejme som si vytrel zadok slipami. Nejaký gádžo išiel okolo a kukal ako ko*ot, že čo tam robím,” priznal. Ako si utrel svoje pozadie, tak mal zasmradenú ruku a počas koncertovania z nej doslova tiahlo.

Fekálne reči Rytmusa a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

Táto situácia však počas koncertu nebola ojedinelá. „Raz som musel ísť na záchod, ale v backstage bol záchod. Takže som s*al a rapoval. Prisahám, to sa stalo v Zaječí a potvrdí to Ego aj Anys,” dodal na záver. Moderátori poznamenali, že pieseň Lion by v tom momente nabrala úplne iný rozmer.

Viac o téme: RytmusAttila Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu