Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rytmus prežil obrovský ŠOK: Skoro som dostal INFARKT!

Patrik Rytmus Vrbovský
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Splnil sa mu sen! Raperovi Patrikovi Rytmusovi Vrbovskému (46) skoro oči vypadli, keď to uvidel. V prvom momente prežil obrovský šok a nezmohol sa na žiadne slová, len napísal, že skoro dostal infarkt. Aha, čo mu vyrazilo dych!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Patrikovi Rytmusovi Vrbovskému učaroval box a v poslednom období venoval všetok svoj voľný čas namáhavým tréningom. Raper sa totiž pripravoval na zápas, ktorý sa uskutoční už zajtra. No tesne pred ním všetkých šokoval správou, že skoro dostal infarkt!

„Čo ti j*be? Otvorím telefón a skoro som dostal infarkt,” poznamenal. Samozrejme, nič negatívne sa nestalo, ba naopak. V polospánku nad ránom chytil svoj mobilný telefón do rúk, a to, čo uvidel, mu úplne vyrazilo dych. Na Instagrame ho totiž vo svojom príbehu označil známy americký raper Rick Ross (47). Jeho najznámejšiu pieseň môžete poznať z filmu Suicide Squad, na ktorej spolupracoval aj s DJ-om Skrillexom.

Z videa je zrejmé, že Rytmus dostal ako jeden z hudobníkov od Američana darček v podobe alkoholu. To, čo mu odkázal, si môžete vypočuť nižšie. Tomu sa povie splnený sen!

Rytmus prežil obrovský ŠOK: Skoro som dostal INFARKT! (Zdroj: Instagram P.V.)

 

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu