Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Česká moderátorka DRAMATICKY zmenila imidž: V práci je s tým ALE problém!

Eva Decastelo Zobraziť galériu (4)
Eva Decastelo (Zdroj: Instagram ED)

PRAHA - Leto často prajem rôznym experimentom a na jeden sa nechala nahovoriť aj česká moderátorka a herečka Eva Decastelo. Z brunetky s jemnými vlnami je žena s trojfarebnými zapletenými vlasmi. Do práce tak však prísť nemôže!

Eva Decastelo v týchto dňoch prekvapila dramatickou zmenou svojho zovňajšku. Fanúšikom sa ukázala so zapletenými vlasmi, pričom jej hriva hrá okrem pôvodnej hnedej aj bielou a ružovou farbou. 

Česká moderátorka DRAMATICKY zmenila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ED)

Práve dnes moderuje rodinný festival, kde svojim vzhľadom určite zapadne. Pri jej ďalších pracovných aktivitách je to však problém! Eva prezradila, že takýto účes si môže dovoliť len na dva týždne. „Následne to ale musí ísť dole, pretože ma čaká divadelná hra. A k mojej úlohe sa takéto vlasy nehodia,” prezradila pre Život v Česku. 

Niektorým fanúšikom takýto imidž nevonia, no mnohí sa zas zhodli na tom, že Decastelo vďaka novému účesu výrazne omladla. „Veľmi vám to pristane. Tipovala by som vám maximálne 30 rokov. Kočka,” vyhlásila jedna z komentujúcich. Moderátorke, ktorá čoskoro oslávi 45. narodeniny, takýto kompliment určite dobre padol...

Česká moderátorka DRAMATICKY zmenila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ED)

Viac o téme: Eva Decastelo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu