Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kollárova Laura po PÔRODE: Prvé FOTO synčeka… Dostal vraj hebrejské meno!

Laura Vizváryová porodila. Otcom jej dieťaťa je údajne Boris Kollár. Zobraziť galériu (2)
Laura Vizváryová porodila. Otcom jej dieťaťa je údajne Boris Kollár. (Zdroj: Instagram L.V/B.K.)

BRATISLAVA - Včera sa na verejnosť dostala informácia, že podnikateľka Laura Vizváryová (28) porodila. Otcom jeho druhorodeného synčeka je údajne najznámejší slovenský multiotecko Boris Kollár (57), pre ktorého by to malo byť 13. dieťa. Blondínka sa teraz pochválila prvou fotkou malého anjelika... Dostal vraj hebrejské meno!

Podnikateľka Laura Vizváryová už porodila. Svojho druhorodeného synčeka, ktorého otcom je údajne Boris Kollár, podľa informácií Plus jeden deň priviedla na svet ešte minulý piatok. 

Po tom, čo sa informácia o pôrode dostala na verejnosť, ju už netajila ani samotná mamička. Na sociálnej sieti Instagram sa následne pochválila prvým záberom svojho malého chlapčeka. „When love makes love,“ napísala po anglicky k fotke drobčeka, čo v preklade znamená - keď láska plodí lásku.

Viac informácií o synčekovi neprezradila. Nepotvrdila ani spomínaný dátum narodenia a neodhalila ani meno. O tom však prehovorila iná mamička Borisa Kollár - Barbora Richterová. Tá má vraj informácie, že sa dieťatko volá Abner. Ide o meno hebrejského pôvodu a znamená "otec svetla".

Kollárova Laura po PÔRODE:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

Viac o téme: Boris KollárLaura Vizváryová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu