Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Plačková sa už do TELKY netlačí: Ponuky odmieta... PLATIA MÁLO!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Mnohí si možno pamätajú začiatky Zuzany Plačkovej, keď sa zviditeľnila v šou Hotel Paradise. Dnes už ale televíziu v podstate nepotrebuje a môže si dovoliť ponuky odmietať. Hlavne, keď ponúkaná sumička ani nestojí úplne za reč...

„Vidíte ma? Áno, Plačková je v telke a Plačková ide bojovať do reality šou. A ty si seď doma na zadku, kukaj sa na mňa,” vyhlasovala z exotického raja, kde Jojka nakrúcala šou Hotel Paradise. 

Plačková sa už do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Joj)

Na mnohých vtedy pôsobila ako "blbá blondína", za čo mohol najmä štýl jej prejavu. Ale už vtedy povedala zásadnú vec: „Všetci si myslia, že keď sa niekto chce niekam dostať, tak to ide len cez posteľ. Omyl! Ide hlavne o to, aký si priebojný, aký si človek vo vnútri a ako sa snažíš!” 

A snaha sa Zuzane naozaj nedá uprieť. Od momentu, ako vypadla zo šou, snažila sa budovať si imidž, že stojí za to zaplatiť jej poriadne prachy za propagáciu. Popri tom sa snažila rozbehnúť aj vlastný biznis s oblečením. Hoci na začiatku aj zakopla, nakoniec vybudovala svoje impérium. 

Teraz jej mnohí závidia, že vlastní sieť kaviarní a e-shop s mnohými produktmi, vďaka čomu si vie dopriať luxusné bývanie, drahé dovolenky a značkové kúsky. 

Plačková sa už do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Aktuálne už Plačková televíziu na propagáciu svojej osoby naozaj nepotrebuje. „Ja aj dostávam veľa ponúk na kadečo, ale naozaj nemám čas a ani to nie je niečo, čo by ma bavilo a napĺňalo,” odpovedala na sieti Instagram na otázku, či jej nechýba šoubiznis a účinkovanie pred kamerami. „Uprednostňujem dávať priestor mladším, ktorí majú chuť sa presadiť a chcú si plniť sny,” dodala podnikateľka. 

A evidentne ani ponúknutá finančná odmena za účinkovanie v nejakom projekte pre ňu nebola dostatočne zaujímavá. „Mne už okrem peňazí nemá čo priniesť televízia. A popravde neplatia toľko, že by som padla na riť z tej sumy,” vyhlásila Plačková. 

Plačková sa už do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu