Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zdravotné komplikácie Richarda Müllera: HROZÍ mu ďalšia OPERÁCIA!

Richard Müller Zobraziť galériu (11)
Richard Müller (Zdroj: TASR)

PRAHA - Slovenský spevák Richard Müller (61) pred pár mesiacmi všetkých poriadne šokoval, keď zverejnil záber, ako sedí na invalidnom vozíku. Umelec sa musel podrobiť vážnej operácii nohy a vyzerá to tak, že pod nôž bude musieť ísť opäť.

Richard Müller sa ledva spamätal z prvej operácie a už ho čaká ďalšia, ako informoval denník super.cz. Istý čas bol odkázaný na invalidný vozík, no hoci sa potom postavil na vlastné nohy, zdá sa, že zdravotne stále na tom nie je dobre.

Zdravotné komplikácie Richarda Müllera:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Facebook R.M.)

Svoju prvú operáciu členka podstúpil spevák vo februári. Bohužiaľ, nastali u neho ďalšie zdravotné komplikácie a hrozí mu už druhý zákrok. „V septembri pôjdem na ďalšiu operáciu,“ zveril sa spevák portálu Super.cz počas toho, ako v Prahe predstavoval dueto s moderátorkou a speváčkou Emmou Smetanou (35).

Ako sme vás už predtým informovali, vyťažený hudobník kvôli svojej prvej operácii musel zrušiť aj dopredu dohodnuté koncerty. Tentokrát však jeho fanúšikovia môžu zostať v pohode, pretože vraj už nič rušiť nebude. Nateraz si však jeho priaznivci musia zvyknúť na to, že pri jeho vystupovaní nejde o žiadnu veľkú šou, keďže Müller celý čas sedí na pódiu na stoličke.

„Zatiaľ sa nikto na to, že sedím, nesťažoval. Hráme veľmi intenzívne celé leto, väčšinou na Slovensku ale aj v Česku, i keď menej, než by som zvládol. Usporiadatelia asi nestíhajú,“ poznamenal spevák s humorom. Faktom však je, že si musí na seba dávať teraz väčší pozor a svoju nohu zbytočne nezaťažovať. Každopádne, aj napriek nepríjemným zdravotným komplikáciám si svoje koncerty užíva a je stále plný elánu a optimizmu.

Richard Müller
Zobraziť galériu (11)
Richard Müller  (Zdroj: Facebook R.M.)

Viac o téme: Richard Müller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu