Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Schudnutá Krajčiová (48): V plavkách ukázala TOP figúru!

Helena Krajčiová Zobraziť galériu (3)
Helena Krajčiová (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Helena Krajčiová na jar hviezdila v markizáckej šou Let's Dance a každodenné tanečné tréningy na nej zanechali stopu. Herečke sa podarilo vyformovať si postavičku ako lusk. Aha, v plavkách ukázala top figúru!

Helena Krajčiová pred časom hviezdila v markizáckom projekte Let's Dance. Herečka a jej tanečný partner Fabio Belluci boli horúcimi favoritmi na víťazov. Žiaľ, nečakane museli súťaž opustiť v štvrtom kole. To sa mnohým nepáčilo.

Galéria: Helena Krajčiová

Ryšavka to však zobrala s hrdosťou. „Ja odchádzam s veľmi dobrým pocitom, všetky kolá som si užila. Verím v dobrý dôvod, prečo to bolo tak... Ja som, ľudia, schudla. Je pre mňa pekný pocit, že sme tu nechali,... že som si to obľúbila, najväčšia vďaka patrí Fabiovi, ktorý si zaslúži viac,” vyjadrila sa v tom čase.

Schudnutá Krajčiová (48): V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Na herečke už bolo vtedy badať, že zhodila nejaké kilá. Náročné tréningy niekoľkokrát do týždňa jej vyformovali figúru, s ktorou môže byť nadmieru spokojná. Najnovšie svoju top postavu ukázala v plavkách!

Nejedna žena v jej veku jej môže závidieť. Biely kúpací odev jej doslova ubral roky a vyzerá v ňom veľmi sviežo. Veď pozrite sami. A jej spokojný výraz tiež hovorí za všetko... 

Schudnutá Krajčiová (48): V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram H.K.)

Viac o téme: Helena Krajčiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu