Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Problémová dcéra Karla Gotta obabrala systém: Kedysi žobrala jedlo a dnes... MILIÓN od fínskej VLÁDY!

Dominika Gottová je už finančne za vodou. Zobraziť galériu (2)
Dominika Gottová je už finančne za vodou. (Zdroj: profimedia.sk)

HELSINKI - O Dominike Gottovej (47) sa posledných niekoľko rokov píše predovšetkým v súvislosti s jej existenčnými problémami. Istý čas na tom bola až tak zle, že bola odkázaná na obedy pre bezdomovcov. No aktuálne z nej bude "milionárka". Obabrala totiž fínske zákony a... S manželom dostanú poriadne mastnú podporu!

Dominika Gottová posledné roky svojho života zapĺňa stránky českých a slovenských médií predovšetkým svojimi osobnými problémami. Raz žije vo Fínsku, potom sa vráti do Česka, má prácu, potom ju zas nemá, rovnako to je aj s jej manželom Timom Tolkkim a finančnými prostriedkami. Istý čas bola dokonca odkázaná na obedy pre bezdomovcov. 

Galéria: Dominika Gottová a Timo Tolkki

No zdá sa, že sa jej spolu so svojou polovičkou podarilo obabrať fínske zákony a na istý čas sa naozaj slušne zabezpečili. „Založili podnik, cez ktorý Timo teraz spravuje svoje hudobné aktivity. Vďaka tomu, že sú teraz oficiálne firma, môžu využiť štátnu dotáciu pre začínajúcich podnikateľov. Dominika robí teraz Timovi manažérku, vybavuje e-maily a telefonáty. Má s tým skúsenosti už z čias, kedy pred rokmi pracovala pre Tolkkiho kapelu Stratovarius,“ povedal českému Expresu zdroj.

A rozhodne nejde o drobné... V prepočte na české koruny má totiž podpora 6 núl. „Bude to odhadom do jedného milióna, Dominika je šťastným bez seba,“ dodal informátor, ktorý pár dobre pozná. No, zdá sa, že dvojica dostala druhú šancu na spokojný a dôstojný život. Tak snáď ju tentokrát využijú rozumne.

Dominika Gottová a Timo Tolkki pred rokmi.
Zobraziť galériu (2)
Dominika Gottová a Timo Tolkki pred rokmi.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Viac o téme: Dominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu