Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská moderátorka obeťou ŠIKANY: Kedysi sa jej za TO smiali, dnes z toho ŤAŽÍ!

Kedysi sa jej vysmievali a dnes je vďaka tomu úspešná! Zobraziť galériu (3)
Kedysi sa jej vysmievali a dnes je vďaka tomu úspešná! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Moderátorka Katarína Balážiová alias Becca je známa všetkým Slovákom vďaka svojmu prenikavému hlasu. Denne sa ľuďom prihovára z rádiového vysielania, v ktorom si cibrí svoje rečové schopnosti. Avšak najnovšie priznala, že sa v detstve stala obeťou šikany a ak by si neuvedomila svoje prednosti, teraz by nebola tam, kde momentálne je.

Slovenská moderátorka Katarína Balážiová alias Becca sa zapísala do pamäti mnohým ľuďom vďaka svojmu výraznému hlasu. Hneď, ako ho začujete, viete, komu patrí. Svoje rečové schopnosti každodenne využíva v rádiovom vysielaní či na akciách, ktoré moderuje. V tom, čo robí, je naozaj dobrá, o tom niet pochýb.

Galéria: Katarína Becca Balážiová

Síce dnes zo svojho hlasu ťaží a dostáva jednu ponuku na moderovanie za druhou, no kedysi bola zaň šikanovaná. Presnejšie ide o obdobie jej dospievania. Ako všetci dobre vieme, deti vedia byť naozaj nemilosrdné a vysmievajú sa za všeličo možné. U Beccy to bol práve jej nízko položený hlas, ktorý sa zdal jej rovesníkom divný. „Ľudia šikanujú všetko, čo je iné, lebo sa toho podvedome boja,” myslí si Becca.

Moderátorka Katarína Balážiová alias Becca
Zobraziť galériu (3)
Moderátorka Katarína Balážiová alias Becca  (Zdroj: Vladimír Anjel)

Na Instagrame sa jedna z jej fanúšičiek opýtala, či sa niekedy netrápila kvôli svojmu hlasu. „Mala si niekedy mindráky za to, aký máš hlas? Mám podobný a prídem si ako chlap,” zaznela otázka na moderátorku. A tá netajila, že si prešla ťažkými chvíľami. „Jasné, že mala. V škole ma zaň šikanovali a ja som si želala mať iný,” priznala svoje strasti z detstva. 

Vďaka svojmu hlasu a rečovému nadaniu si ale napokon vybudovala naozaj skvelú kariéru. „Potom som si uvedomila, že pre moju kariéru nič lepšie ako tento nízko položený signifikantný hlas nemôže byť a odvtedy zaň ďakujem. A tiež som si uvedomila, že je to extrémne príťažlivé a sexy,” prezradila. Muži, ktorí ju šikanovali, trpeli podľa nej komplexom menejcennosti. 

Moderátorka Katarína Balážiová alias Becca
Zobraziť galériu (3)
Moderátorka Katarína Balážiová alias Becca  (Zdroj: Vladimír Anjel)

„Vzbudzovala som väčší rešpekt, čo s nízko položených hlasom je o dosť jednoduchšie. Niekedy si ale aj myslia, že som sekera. Ale to mi je, našťastie, väčšinou jedno. Človek si hlas nevyberá. Pre mňa sú hlboké extrémne príťažlivé. Svoj hlas milujem,” dodala vyrovnane na záver.

Viac o téme: Katarína Becca Balážiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu