Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nečakaná SMRŤ poslednej Gottovej príbuznej: Našli ju ležať na ZEMI!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Koncom marca zomrela sesternica legendárneho, už nebohého speváka Karla Gotta (†80). Jeho poslednú príbuznú Hanu Zímovú (†78) našli bezvládne ležať na zemi v jej dome.

Sesternica zlatého slávika Karla Gotta (†80) sa, žiaľ, už nedožila okrúhleho a úctyhodného veku ako jej uznávaný a slávny bratranec, všetkým známy ako božský Kája. Jeho posledná príbuzná Hana Zímová zomrela vo veku 78 rokov, ako uviedol denník Blesk.cz.

Nečakaná SMRŤ poslednej Gottovej
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Profimedia)

Podľa dostupných informácií mala vážne problémy so srdcom, pohybovým aparátom a ťažko sa jej dýchalo. Bezvládnu ju našla ležať na zemi manželka Gottovho kamaráta Václava Krhounka (†76). Práve tá ju chodievala pravidelne navštevovať do jej domu, ktorý sa nachádza v blízkosti cintorína s ich rodinným hrobom. „Našla ju ležať na zemi a  ihneď volala rýchlu pomoc,“ prezradil Krhounek pre zmienený web.

Nečakaná SMRŤ poslednej Gottovej
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Profimedia)

Gottova sesternica bola dokonca družkou osobného šoféra zosnulého speváka. Jej muž zomrel v roku 2017 a po jeho smrti sa rapídne zhoršil aj Hanin zdravotný stav. „Musela nosiť dýchací prístroj, na ktorý bola napojená. Pľúca už jej pracovali len na 6%,“ podotkol Krhounek. Gottova príbuzná tak po zdravotných komplikáciách vydýchla posledný raz v Nemocnici v Rokycanoch.

Za celú redakciu pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Viac o téme: Karel GottHana Zímová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu