Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vdova po Gottovi sa po dlhej odmlke OZVALA: Túto FOTO zlatého slávika ešte nikto NEVIDEL!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Facebook K.G.)

PRAHA - Vdova po legendárnom spevákovi Karlovi Gottovi (†80) Ivana Gottová (47), sa opäť raz podelila s fanúšikmi o jedinečný záber so zlatým slávikom. Doteraz ho ešte nikto nevidel.

Po dlhej dobe sa Ivana Gottová opäť prihovorila fanúšikom svojho manžela. Od jej posledného príspevku, ktorý pridala na profil Karla Gotta, ubehli 4 mesiac. No, našťastie, na svojich a jeho priaznivcov nezanevrela a takto k príležitosti veľkonočných sviatkov zverejnila doteraz nezverejnenú fotku.

Vdova po Gottovi sa
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Facebook K.G.)

Odkedy sa zlatý slávik pobral z tohto sveta, jeho sociálne siete spravuje práve ona. A teraz sa pochválila záberom, ktorý doposiaľ ešte nikto nevidel. Karel je zachytený ako milujúci otec so svojimi dcérami Charlotte (16) a Nellou (14), ako si spoločne vychutnávajú obdobie Veľkej noci. Na fotke je jasne vidieť veľkonočná výzdoba.

K tomu všetkému Ivana pridala aj pár vrúcnych slov a všetkým fanúšikom legendy popriala.. „Milí Kájovi priaznivci, pozdravujem vás po dlhšej dobe s prichádzajúcimi veľkonočnými sviatkami a prajem vám, nech ich prežijete so svojimi milovanými v zdraví, v pokoji a v pohode. Rada sa s vami podelím o rodinnú veľkonočnú fotografiu z roku 2017,“ napísala vdova.

A taktiež všetkých ubezpečila, že aj keď istý čas nebola aktívna, na fanúšikov nezanevrela a práve naopak. Chystá aj milé prekvapenie. „Zároveň som vás chcela uistiť, že aj keď som sa na sociálnych sieťach odmlčala, s mojim tímom rozhodne nezaháľame a pripravujeme ďalšie projekty, spojené s odkazom môjho manžela. O niektorých sa už čoskoro dozviete. Opatrujte sa a užite si krásnu a požehnanú Veľkú noc. Vaša Ivana,“ dodala na záver.

Karel Gott počas veľkonočných sviatkov s rodinou
Zobraziť galériu (11)
Karel Gott počas veľkonočných sviatkov s rodinou  (Zdroj: Instagram K.G.)

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu