Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalší NÁHLY KONIEC v Let's Dance: Mario Cimarro skončil bez partnerky... Bude tancovať s náhradníčkou!

Mario Cimarro a Vanda Poláková ako tanečný pár zrejme skončili. Zobraziť galériu (4)
Mario Cimarro a Vanda Poláková ako tanečný pár zrejme skončili. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Len v nedeľu televízia Markíza oznámila, že speváčka Mária Čírová (34) zrejme nebude môcť pokračovať v Let's Dance. Na jednom z tréningov si totiž škadero poranila chrbát. Jej tanečný partner Joris Yacoub tak zrejme v súťaži bude pokračovať s náhradníčkou. No aktuálne je v šou ďalší chlap bez partnerky. V projekte náhle skončila tanečná partnerka Maria Cimarra (51), Vanda Poláková!

Čo sa to v tej šou deje?! Na nedeľnom prenose divákov šokovala informácia, že v šou Let's Dance nevystúpi ich obľúbená Mária Čírová. Dôvodom bolo zranenie, ktoré si privodila počas jedného z tréningov. „Podľa lekárov som si pri zdvíhačke natrhla medzirebrový sval a s týmto neviem, či sa dá po tak krátkej pauze vrátiť na parket,“ povedala Topkám speváčka. Jej pôsobenie v šou je tak vysoko nepravdepodobné. 

A len štyri dni po tom prišiel Nový čas s informáciou, že v projekte končí ďalšia žena. Tentokrát sa v najbližších kolách určite neobjaví tanečná partnerka Maria Cimarra, Vanda Poláková. „S poľutovaním musím oznámiť, že som sa nakazila koronavírusom a v záujme ochrany ostatných kolegov, spolusúťažiacich a hladkého priebehu šou sa, bohužiaľ, nebudem môcť zúčastniť na ďalších kolách,“ povedala denníku. 

Mario Cimarro a Vanda Poláková
Zobraziť galériu (4)
Mario Cimarro a Vanda Poláková  (Zdroj: Ján Zemiar)

A už za ňu majú aj náhradu. „Vanda Poláková je mimoriadne nadaná tanečnica a sme nesmierne radi, že je súčasťou našej šou. Žiaľ, u Vandy sa vyskytli zdravotné problémy, ktoré jej znemožňujú pokračovať v programe. Na miesto Vandy sa po boku Maria Cimarra postaví Vanesa Indrová, ktorú si diváci pamätajú ako tanečnú partnerku Fera Joka,“ prezradil PR manažér TV Markíza Tadeáš Kurka. 

Fero Joke a  Vanesa Indrová
Zobraziť galériu (4)
Fero Joke a  Vanesa Indrová  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's DanceMario CimarroVanda Poláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu