Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NAJŤAŽŠIA REPORTÁŽ jej života: Jojkárska moderátorka musela prekonať vlastný STRACH… Preboha, to kam ju poslali?!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (10)
Erika Barkolová (Zdroj: Instagram EB)

BRATISLAVA - Tomu sa povie odvaha. Slovenská moderátorka z televízie Joj, Erika Barkolová (45), včera počas pracovných povinností zažila extrémny zážitok, na ktorý určite tak skoro nezabudne. Priznala, že má strach a nebolo jej všetko jedno.

Erika Barkolová a jej extrémna reportáž (Zdroj: Instagram E.B.)

Hovorí sa, že človek by mal prekonávať svoj strach a posúvať svoje limity. Jasným príkladom toho je aj jojkárska moderátorka Erika Barkolová, ktorá natáčala azda svoju najťažšiu reportáž za jej kariéru na nezvyčajnom, ale hlavne nebezpečnom mieste.

NAJŤAŽŠIA REPORTÁŽ jej života:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram EB)

Včera na svoj Instagram pridala video, kde je na najvyššom rozostavanom mrakodrape na Slovensku,  a to rovno na otvorenom 44 poschodí. K tomu všetkému sa priznala, že cesta k oblakom bola pre ňu nočnou morou. Trpí totižto...

„Tak tomuto sa hovorí úplná profesionalita, alebo že čo by si neurobil pre svoju prácu,“ začala vo videu moderátorka s ochranou helmou na hlave a potom sa priznala: „Ja som nielenže klaustrofobik, ale išla som sem pracovným výťahom 6 minút, ale ešte sa aj nachádzam na 44. poschodí na najvyššom slovenskom mrakodrape,“ poznamenala Erika a pritom prezradila, že má strach nielen z uzavretých malých priestorov, ale taktiež zjavne aj z výšok. „Ja som fakt neni normálna," dodala moderátorka. Preboha, to vážne ju tam poslali?

Erika Barkolová
Zobraziť galériu (10)
Erika Barkolová  (Zdroj: Instagram E.B.)

Fóbia, respektíve chorobný strach v situácii, pri ktorej by sme sa nemali báť a predsa máme na mále, sa týka všetkých vekových kategórii, vzdelanostných a sociálnych skupín. Existuje vyše 400 rôznych druhov a ich počet stále narastá. Najčastejšou z nich je práve "akrofóbia" (strach z výšok) a spomínaná "klaustrofóbia" (chorobný strach z uzavretých alebo obmedzených priestorov).  

Musíme uznať, že Erike odvaha a guráž teda rozhodne nechýba a prekonala sa. Klobúk dolu. Veď už len samotné pozretie si jej nahratého videa, môže u niektorých ľuďoch vyvolať závrate. Toto je určené len pre silné žalúdky.

 

 

 

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu