Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

SÚD o peniaze: Superstaristka Dominika Stará pozná VERDIKT... Po 10 rokoch!

Dominika Stará Zobraziť galériu (2)
Dominika Stará (Zdroj: Instagram DS)

BRATISLAVA - Desať rokov sa ťahal súd Dominiky Starej s jej bývalými manažérmi. Už je rozhodnuté a speváčka sa môže z verdiktu iba tešiť.

Dominika Stará sa súdila so svojimi bývalými manažérmi o vyplatenie odmeny viac ako 10-tisíc eur. Túto sumu od nej požadovali po tom, čo podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom v USA.

Hoci speváčka v tom čase uznala, že nejaké peniaze im po práve patria, výška, ktorú si určili, sa jej absolútne nepozdávala. Ani termín vyplatenia. „K svojim záväzkom sa vždy snažím pristupovať zodpovedne a riadne ich uhrádzať. V tomto prípade však musel rozdielny názor na vec vyriešiť až súd,“ uviedla Dominika. 

Proces trval 10 rokov, no dnes už je ukončený a rozsudok je právoplatný, ako informujú aktuality.sk. „Sme veľmi radi, že sa po toľkých rokoch podarilo dosiahnuť rozhodnutie v prospech Dominiky a súd potvrdil náš názor, že speváčkiným exmanažérom nárok na zaplatenie odmeny doteraz nevznikol,“ informoval spomínaný portál Eduard Szattler, partner advokátskej kancelárie, ktorá speváčku zastupovala. 

SÚD o peniaze: Superstaristka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram DŠ)

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu