Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najkrajší valentínsky darček Lucie Bílej: Po vážnej operácii... KONEČNE doma!

Lucie Bílá a jej partner Radek Filipi Zobraziť galériu (3)
Lucie Bílá a jej partner Radek Filipi (Zdroj: Ján Zemiar,)

PRAHA - Lucie Bílá (56) a Radek Filipi (39) tvoria šťastný pár už vyše 6 rokov. Každoročne spoločne oslavujú deň svätého Valentína, ale teraz to na moment vyzeralo tak, že ho bude každý z nich tráviť sám. Mohla za to Radkova vážna operácia...

14. február patrí všetkým zamilovaným. Výnimkou nie sú ani dlhoroční partneri Lucie Bílá a Radek Filipi. Každoročne oslavujú deň svätého Valentína, ale tentokrát všetko nasvedčovalo tomu, že tentoraz spolu nebudú...

Galéria: Lucie Bílá a Radek Filipi

Radek totiž všetkých zaskočil fotografiou z nemocničného lôžka. Podľa dostupných informácií Luciinmu o 17 rokov mladšiemu priateľovi operovali chrbticu. Jeho práca si po čase už vyžiadala svoju daň. „Súčiastka opravená a ide sa ďalej,” napísal svojim fanúšikom.

Najkrajší valentínsky darček Lucie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram R.F.)

Speváčka ho chodila navštevovať do nemocnice ako správna partnerka. Spoločnosť v ťažších chvíľach aj patrične ocenil. „Veľmi ďakujem tebe, láska moja, si ten naj parťák v dobrých aj ťažkých časoch. Milujem ťa,” vyznal jej verejne svoju lásku. Po tom, ako jej partner musel nutne podstúpiť vážny zákrok, by sa zdalo, že v nemocnici zotrvá dlhšie.

Ale opak je pravdou a zaľúbenci hlásia pozitívne správy. Nakoniec všetko prebehlo dobre a rocková diva má svoju lásku konečne doma! „Tak si veziem svojho Valentínka domov,” oznámila priaznivcom. Lucie si nemohla ani priať krajší valentínsky darček, ako ten, že bude opäť v náručí svojho milovaného partnera. To bude ale romantika!

Najkrajší valentínsky darček Lucie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.B.)

Je viac než jasné, že Lucie a Radek sa nesmierne milujú a sú pre seba, ako sa hovorí, tí praví. A my želáme aj vám všetkým šťastného Valentína!

Viac o téme: Lucie BíláRadek Filipi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu