Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bývalá markizáčka má nový džob: Opäť v rádiu, ale... Prísny ZÁKAZ!

Adriana Špronglová Zobraziť galériu (2)
Adriana Špronglová (Zdroj: tv markíza/facebook)

BRATISLAVA - Kedysi bola tvárou markizáckeho Telerána, ale celoživotným pôsobiskom Adriany Špronglovej je rádio. Pred nejakým časom sa z éteru síce vytratila, ale aktuálne ju tam opäť počuť. A má nové pôsobisko!

Adriana Špronglová pôsobila vo viacerých rádiách, pred časom si ale dala pauzu a venovala sa iným aktivitám. „V predchádzajúcom rádiu sa nenašiel iný ako víkendový vysielací čas, ktorý mi dlhodobo nevyhovoval, preto som sa rozhodla venovať viac nahrávaniu rozhovorov o zdraví a tiež učeniu a štúdiu jogy, ktoré ma popri rádiu vždy neskutočne napĺňalo a fascinovalo,” prezradila nám moderátorka, prečo ju nejaký ten čas v éteri nebolo počuť. 

Bývalá markizáčka má nový
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AS)

Už pár týždňov sa však prihovára poslucháčom rádia Viva, ktoré sa stalo jej novým pôsobiskom. „Ponuku do rádia Viva som dostala od úžasných ľudí a môžem povedať, že aj priateľov, s ktorými som už spolupracovala a vedela, že to bude klapať. Preto som sa dala opäť nahovoriť,” uviedla pre Topky.sk. 

Svoj návrat ale poňala v tak trochu "utajenom" móde. Novou prácou sa verejne nechválila a na Instagrame teraz šokovala informáciou, že jej blízki ju nesmeli počúvať. „Prvý mesiac malo moje blízke okolie zákaz počúvať,” prezradila s tým, že aj ostatným poslucháčom by najradšej povedala, že má obavy, že už po pol roku nevie poriadne rozprávať. „Ale nezabudla som… Takže nás už v pohode počúvajte aj od rána do večera,” dodala veselo. 

Viac o téme: Adriana Špronglová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu