Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nová sexica v Markíze: Pozor na ňu, je to veľká konkurencia!

Adriana Špronglová pred pár dňami posilnila tím markizáckeho Telerána. Zobraziť galériu (6)
Adriana Špronglová pred pár dňami posilnila tím markizáckeho Telerána. (Zdroj: tv markíza/facebook)

BRATISLAVA - Nová krv! Z markizáceho Telerána sa na divákov už zopár dní usmieva nová sympatická tvárička. Tím rannej šou totiž nedávno posilnila rádiová spíkerka Adriana Špronglová. Jej skúsenejšie kolegyne by sa však mali mať na pozore, mladučká blondínka totiž môže predstavovať veľkú konkurenciu.

Markizácke Teleráno má novú posilu! Už nejaký ten deň sa v rannej šou spolu so starou partiou moderátorov objavuje aj sexi blondínka Adriana Špronglová. Neopozeranú dievčinu, ktorá sa doposiaľ schovávala v štúdiu jedného zo slovenských rádií, môžu diváci vídať na televíznych obrazovkách, ako hlási dopravný servis.

No hoci plavovláska nezískala hneď ten najlukratívnejší post v relácii, jej skúsenejšie kolegyne by sa mali mať na pozore. V budúcnosti by sa totiž pokojne mohlo stať, že ich na výslní nahradí. Sympatická tvárička spolu s dlhoročnými skúsenosťami z rozhlasového éteru sú totiž tou najlepšou kombináciou, ako sa stať vychyteným moderátorom.

Tento fakt už roky dokazujú mnohí spíkri z rádií. Spomeňme napríklad Adelu Banášovú, ktorá v súčasnosti patrí k najobsadzovanejším moderátorkám, či Mateja Sajfu Cifru, Milana Juniora Zimnýkovala a Marcela Forgáča, ktorí za ňou rovnako nezaostávajú. V rádiu začínal tiež Martin Pyco Rausch, ktorý sa neskôr preslávil vďaka šou Slovensko hľadá SuperStar.

A slávna kariéra môže čakať aj na rodenú Žilinčanku – má preto tie najlepšie predpoklady. „O práci moderátorky snívala už odmalička. Práve preto aj vyštudovala masmediálnu komunikáciu v Trnave,“ prezradil pre Topky.sk zdroj z okolia Špronglovej. Kráska teda svedomito ide za svojím cieľom... Ktovie, možno o pár rokov bude patriť k slovenskej moderátorskej špičke. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu