Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bezdeda už nie je bez baby: Tomáš po rokoch samoty šokoval... FOTO Ukázal frajerku!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (4)
Tomáš Bezdeda (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Spevák Tomáš Bezdeda sa do povedomia verejnosti zapísal v roku 2004, keď súťažil vo vôbec prvej sérii Slovensko Hľadá Superstar. Tá vyvrcholila v apríli 2005 a odvtedy je spevák súčasťou nášho šoubiznisu. Súťaž mu život zmenila po rôznych smeroch - okrem popularity mu dala aj lásku v podobe moderátorky Adely Banášovej, dnes už Vinczeovej...

Dvojica tvorila pár približne dva a pol roka a na konte mali dokonca aj spoločnú pieseň. Napokon však išli od seba a moderátorka sa tak stala vôbec jedinou ženou, ktorá sa kedy oficiálne objavovala po Tomášovom boku. Medzitým Bezdeda určite s nejakými tými kočkami randil, no žiadnu nepredstavil ako svoju partnerku. 

Bezdeda už nie je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ba práve naopak. V rozhovoroch sa nikdy netajil tým, že na tú pravú stále čaká a netuší, prečo doteraz nenašiel šťastie v láske. To sa ale zjavne zmenilo. Po približne 14 rokoch sa totiž Tomáš ukázal v spoločnosti pôvabnej slečny, no a je absolútne zjavné, že ide o jeho partnerku. 

„Stretli sa dva svety,” napísal k spoločnej fotografii s neznámou kráskou, ktorá sa podľa profilu na Instagrame volá Ivana. O tom, že ide o jeho skutočnú partnerku, svedčia slová istej pani Bezdedovej, ktorá si k svojim deťom želá od tejto dvojice bratrancov a sesternice. Tomášovi k vzťahu gratulujeme a prajeme, aby po rokoch samoty toto bola skutočne žena jeho života! 

Bezdeda už nie je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram T.B.)

Viac o téme: Tomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu