Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Filip Tůma ako MLADÉ UCHO: Na Jojke hviezdil ako brčkavý gay… Ojoooj, ale čo tá HRÚBKA?!

Herec Filip Tůma Zobraziť galériu (9)
Herec Filip Tůma (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Ten čas ale letí. Známy slovenský herec Filip Tůma (44) kedysi hral v jojkárskom seriáli postavu homosexuála a teraz si na neho zaspomínal jeho kolega a veľmi dobrý kamarát Vladimír Kobielsky (47). Spoznali by ste ho?

Ten čas ale letí, by si teraz mohol povedať slovenský herec Filip Tůma, ktorý ešte ako také mladé ucho hral v úspešnom jojkárskom seriáli s názvom Panelák. Hoci má herec milujúcu rodinu a vzťah s talentovanou herečkou Nelou Pociskovou, v tom čase sa musel popasovať s rolou gaya.

Filip Tůma za mlada
Zobraziť galériu (9)
Filip Tůma za mlada  (Zdroj: Instagram V.K.)

Ak ste zabudli, ako Filip počas natáčania spomínaného televízneho projektu vyzeral, tak jeho kamarát z brandže teraz všetkým osviežil pamäť. „Niektoré veci mi vedia hneď urobiť krajší deň,“ napísal Kobielsky k starému záberu Filipa, ktorý mu kedysi dávno dal podpiskartu aj s venovaním.

Ups, ale čo ta hrúbka? „Vladkovy zo srdca Filip,“ nesprávne s tvrdým Y napísal mladý Filipko. Zjavne bol do svojej postavy tak pohltený, až spravil chybu. Každopádne mu to vtedy aj napriek nedostatkom v gramatike pristalo. Avšak, ako sa hovorí, Filip zreje jednoznačne ako víno...

Filip Tůma v novom markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám
Zobraziť galériu (9)
Filip Tůma v novom markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám  (Zdroj: Instagram F.T.)

Od budúceho roka ho televízni diváci, budú môcť vidieť v novom dobovom markizáckom seriáli s názvom Dunaj, k vaším službám a jeho kolegu Vladimíra Kobielskeho zase v dennom seriáli Mama na prenájom na tom istom televíznom kanáli. Rozhodne sa máte na čo tešiť.

Viac o téme: Filip TůmaVladimír Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu