Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bohdalovej utajený BOJ so SMRTEĽNOU diagnózou: Vnuk jej ZACHRAŇOVAL život!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Len pred pár dňami vyšlo na povrch, že známa česká herečka Jiřina Bohdalová (92) doslova bojovala o svoj život. Jej rodina a samotná umelkyňa to donedávna tajili, pretože to bolo naozaj vážne. Našťastie sa im ju podarilo udržať pri živote a najmä vďaka svojmu vnukovi Marekovi Ciccottimu tu stále je.

Uznávaná česká herečka Jiřina Bohdalová na konci minulého roka niekoľko ťažkých dní strávila v nemocnici. Verejnosť si donedávna myslela, že išlo len o akúsi chrípku. Po dlhom čase sa herečka rozhodla priznať, že bojovala s vážnou, doslova smrteľnou diagnózou, a to s pľúcnou embóliou, čo potvrdil aj jej ošetrujúci lekár Petr Neužil.

 „Došlo k situácii, keď bola veľmi chorá... Prekonala pľúcnu embóliu. Boli to dva týždne, kedy sme o ňu bojovali a ona takisto prešla peklom a vlastne tá silná osobnosť a ten korienok, čo ona má, nezdolateľnú energiu, tak sa nám podarilo ju dostať z toho kritického stavu a je vo vynikajúcej kondícii,“ povedal osobný lekár Jiřiny Bohdalovej.

Bohdalovej utajený BOJ so
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Profimedia)

Počas najhoršieho jej bola na blízku najmä milovaná rodina. Pre CNN Prima News sa jej dcéra, takisto herečka Simona Stašová počas charitatívnej akcie zdôverila s informáciou, že to pre nich nebolo vôbec ľahké. Dnes je rada, že sa toto takpovediac tajomstvo prevalilo až po tom, čo je umelkyňa z najhoršieho vonku, pretože jej stav pred pár mesiacmi bol vskutku kritický.

Bohdalovej utajený BOJ so
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

„My sme o tom nechceli hovoriť a zaplať pánboh, že sa všetko dostalo von až takto neskôr, v čase, keď už je to za nami. Som strašne rada, že tu mamu mám,“ vyjadrila sa Simona. Ako priznala, uznávaná herečka je nažive vďaka vnukovi Marekovi Ciccottimu, ktorý je práve Stašovej synom. 

Tá sa rozhodla verejne mu poďakovať, pretože svojej slávnej starej mame zachraňoval v nemocnici život a bol pri nej v tom najhoršom. „Marek s ňou spal na jednotke intenzívnej starostlivosti a dával jej na ústa kyslíkovú masku, ktorú si ona nechtiac strhávala,“ prezradila Stašová. 

Bohdalovej utajený BOJ so
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jiřina Bohdalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu