Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TRAPAS v Televíznych novinách: Čimová sa neudržala… V šoku bol aj Vincze!

MEGA trapas v Televíznych novinách! Zobraziť galériu (4)
MEGA trapas v Televíznych novinách! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nikto nie je dokonalý a platí to aj o moderátoroch spravodajstva najsledovanejšej slovenskej televízie. Hoci sú moderátorské dvojice za pultíkom Televíznych novín vždy perfektne zohrané, aj profesionálom, ako sú oni, občas niečo ujde...

Trapasov v živom vysielaní diváci videli už niekoľko, no a aktuálne má ten svoj na konte aj "benjamínok" Televíznych novín – Zuzana Čimová. Tá sa stala tvárou markizáckeho spravodajstva len nedávno a hoci je jej vystupovanie väčšinou bezchybné, v pondelok večer sa neudržala.

MEGA trapas v Televíznych novinách: Čimová sa neudržala… V šoku bol aj Vincze! (Zdroj: TV Markíza)

Na konte má teraz svoj prvý trapas! V závere Televíznych novín sa totiž akosi zasekla. Počas toho, ako s Viktorom Vinczem divákom oznamovali, aký večerný program ich čaká na jednotlivých staniciach, sa Čimová medzi rečou na sekundu zastavila a potom sa začala smiať. 

Prekvapený zostal aj jej kolega Viktor Vincze, z ktorého tváre bolo zrejmé, že netuší, čo sa deje. A aj to sám povedal. No veď – pozrite si naše video vyššie! 

TRAPAS v Televíznych novinách:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.Č.)

Markíza ponúkla svojim divákom komédiu o rodine Griswoldovcov – pozrite si na portáli Telkáč, ako teraz vyzerajú hlavní hrdinovia.

Viac o téme: Viktor VinczeZuzana Čimová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu