Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VEĽKÉ FINÁLE šou Česko Slovensko má talent: Jasmina ako živá Barbie a... TOTO je VÍŤAZ!

Toto je absolútny víťaz 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent. Zobraziť galériu (8)
Toto je absolútny víťaz 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent v sobotu večer vyvrcholil veľkým finále. Svoje súťažné vystúpenia predviedli dokopy ôsmi finalisti a o tom, ktorý z nich bol ten naj, rozhodovali diváci svojim SMS hlasovaním. TOTO je absolútny víťaz!

Televízia Joj v sobotu večer odvysielala veľkolepú bodku za 10. ročníkom obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. V priamom prenose odvysielala finále, v ktorom svoj talent predviedlo 8 súťažiacich. O titul víťaza a výhru 40 tisíc eur bojovali speváci Polina Babii, Alex Rigó, Opera Trio, Nikola Kusendová, akrobati Duo Gemini, Trial Boyz Vasha a Martin a tanečné skupiny Movement Studios a B-Unique Crew. 


Semifinále šou Česko Slovensko má talent: Je rozhodnuté... TOTO je kompletná FINÁLOVÁ ZOSTAVA!


A rozhodne sa bolo na čo pozerať. No okrem finálových čísel zaujala aj moderátorka večera Jasmina Alagič Vrbovská. Na pódiu sa totiž objavila vo veľkej cukríkovoružovej róbe, s výraznými šperkami a s predĺženými blond vlasmi nápadne pripomínala bábiku Barbie, po ktorej v detstve sníva každé malé dievča. 

VEĽKÉ FINÁLE šou Česko
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)

Jasmina Alagič Vrbovská vyzerala počas finále ako živá Barbie.
Zobraziť galériu (8)
Jasmina Alagič Vrbovská vyzerala počas finále ako živá Barbie.  (Zdroj: Tv Joj)

Vrcholom večera však bolo vyhlásenie absolútneho víťaza. O tom rozhodovali diváci svojimi SMS hlasmi. Najprv moderátori prezradili mená troch finalistov, ktorí sa dostali do TOP 3. Tými sa stali Movement Studios a speváci Nikola Kusendová a Alex Rigó. 

Movement Studios
Zobraziť galériu (8)
Movement Studios  (Zdroj: Tv Joj)

Nikola Kusendová
Zobraziť galériu (8)
Nikola Kusendová  (Zdroj: Tv Joj)

Alex Rigó
Zobraziť galériu (8)
Alex Rigó  (Zdroj: Tv Joj)

Na treťom mieste skončil Alex Rigó, na druhom Movement Studios a absolútnym víťazom 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent sa stala speváčka Nikola Kusendová. Gratulujeme!

VEĽKÉ FINÁLE šou Česko
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)

VEĽKÉ FINÁLE šou Česko
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)

„Nechápem a nechápem doteraz, som strašne vďačná a naozaj som vôbec nečakala, keď som tam stála s babami z Movementu, tak som to naozaj nečakala. A ďakujem veľmi,“ neskrývala svoje prekvapenie v rozhovore pre Topky.sk čerstvá víťazka Talentu. Výhru vraj chce investovať do hudby. Porotkyňa Marta Jandová je s výsledkom finále spokojná.

 „Ja som spokojná, pretože Nikola je naozaj veľký talent, nielen, že vie spievať, pretože vedieť spievať nie je všetko, človek musí mať krásnu farbu hlasu a ešte musí mať tú špeciálnu auru, ako speváčka a to ona všetko má. Tak ja jej len prajem, aby si bola schopná skladať pekné pesničky alebo aby našla niekoho, koho tie krásne pesničky bude spievať, aby som si do roka mohla kúpiť lístky na jej koncert,“ popriala víťazke Marta.

Vraj Nikola bola jedným z jej favoritov. „Aj keď, keď som ju počula prvýkrát, tak som si nemyslela, že by ním mohla byť, pretože ja som pri tom nebola, keď spievala. V ten deň bola namiesto mňa Eva Holubová, ja som ju vlastne videla až v televízii. Takže keď som ju videla v semifinále tak som prišla k tomu názoru, že je jedným z mojich favoritov,“ priznala v rozhovore pre Topky.sk Marta. 

A ešte Nikole dala jedno odporúčanie: „Aby si dala pozor na rôznych manažérov, ktorí sa jej budú snažiť ponúknuť nejakú prácu, aby mala pekné pesničky, lebo to je naozaj veľmi dôležité a hlavne aby nezaspala na vavrínoch... A aby o nej bolo počuť.“

Viac o téme: Česko Slovnesko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu