Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Beáta Dubasová ako 16-ročné dievčatko: FOTO Spoznali by ste ju?!

Beáta Dubasová vôbec nestarne Zobraziť galériu (2)
Beáta Dubasová vôbec nestarne (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Spevácka legenda Beáta Dubasová (59) je na slovenskej hudobnej scéne už 38 rokov. Predtým, než si svojím zvučným hlasom získala obdiv, študovala odevný dizajn na priemyslovke. Spoznali by ste ju ako 16-ročnú študentku?

Beáta Dubasová inklinovala k muzike už od detstva. Aj keď sa rozhodla ísť vo svojom mladom veku iným smerom, život ju naviedol naspäť k speváckej kariére. Po základnej škole sa dostala na priemyslovku, kde vyštudovala odevný dizajn. Je jasné, že k hudbe ju to ťahalo čoraz viac než k móde, aj keď svojím štýlom dokazovala, že aj tú má v krvi. 

Na hudobnej scéne zaviezdila už ako 21-ročná a začala pracovať so zvučnými menami slovenskej hudobnej scény. V tom čase bola veľkým idolom mnohých mladých tínedžeriek. Svojimi popovými hitmi sa stala nezabudnuteľnou legendou a dodnes sa jej piesne hrávajú v rádiách. Veď kto by nepoznal hit "Sme také, aké sme"?

Veľa ľudí si ju pamätá ako upravenú a neuveriteľne krásnu ženu. Roky sa na nej vôbec nepodpisujú a stále vyzerá rovnako. Ale spoznali by ste ju ako 16-ročné dievčatko? Beáta si zaspomínala na svoje stredoškolské časy a so svojimi fanúšikmi sa podelila o retro záber. Veď pozrite sami.

Beáta Dubasová
Zobraziť galériu (2)
Beáta Dubasová  (Zdroj: Facebook B.D.)

„Spomienka na krásne študentské roky v Prešove na Odevnej priemyslovke v roku 1979. Mám tu 16 rokov,“ napísala k fotografii. Jej snímka z minulosti vyvolala ošiaľ v komentároch. „Jééj, ty si stále rovnako krásna,“ zneli slová Ivety Malachovskej, ktorá ju podporila takouto lichôtkou. Ani jej ďalší fanúšikovia nešetrili pochvalami. „Sympatická, úprimná, charizmatická až doteraz,“ alebo „Vždy si bola veľmi krásna,“ ocenili ju.

Viac o téme: Beáta Dubasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu