Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská herečka v slzách: ZASIAHLA ju SMRŤ milovanej osoby… TAKTO si ju pamätá!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (11)
Vlastina Svátková (Zdroj: TV MARKÍZA)

ČESKÁ REPUBLIKA - Smutná správa dnes zastihla slovenskú herečku, ktorá už istú dobu žije u našich susedov Čechov. Vlastina Svátková (40) prišla vo svojom živote o milovanú osobu, ktorá bola pre ňu veľmi kľúčová. A toto sú jej úprimné slová na rozlúčku.

Známa slovenská herečka, žijúca v Prahe, sa zvykne na sociálnej sieti deliť so svojimi fanúšikmi o mnohé radostné chvíle. No tentokrát sa Vlastina Svátková zverila aj s veľmi osobnou a smutnou správou.

Dnes na svoj profil na Instagrame pridala dojímavé zábery. Jeden z nich bol z jej detstva, ako ju v rukách drží milovaná babička. Tým ďalším boli už zvráskavené, no zato láskavé ruky, žiaľ, už zosnulej starej mamy. Pod fotkou si na ňu Vlastina dojímavo zaspomínala.

Vlastine Svátkovej zomrela milovaná osoba
Zobraziť galériu (11)
Vlastine Svátkovej zomrela milovaná osoba  (Zdroj: Instagram V.S.)

„No mojej svadbe vydržala tancovať najdlhšie a potom mala opuchnuté nohy, takže musela ísť domov bosá. I vo svojich 90 rokoch a so zlomeným stavcom chodila pravidelne okopávať zemiaky. Aj keď už veľmi necítila  ruky, stále nám všetkým štrikovala svetre, ponožky a čapice, pretože sa vraj musí zbaviť vlny. Chodila sa rozprávať so sliepkami a tie potom znášali dvakrát toľko vajec. Vždy, keď som za ňou prišla, spýtala sa, či pozerám TV Šlágr a keď som povedala, že nie, tak sa tomu divila. A keď som jej volala, tak mi nezabudla povedať, že hlavne nemám na nikoho mrkať, aby som zas nestretla nejakého blbca. A potom len pozerala, koľko som ich ešte stretla. A znovu si sa tomu čudovala,“ napísala vrúcne po tom, ako ju zasiahol odchod jej babičky. 

A doplnila aj odkaz do neba. „Dávaj pozor na nás všetkých tam odniekiaľ z neba, či sme došli v poriadku. Ja sa budem pýtať za teba. A o všetkých sa báť ako ty. I keď viem, že osud nezmením,“ podotkla Vlastina zronená zo straty jej milovanej osoby.

Za celú redakciu vyjadrujeme herečke aj celej rodine úprimnú sústrasť.

 

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu