Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exmarkizáčka (60) poriadne prekvapila: Dlhé vlasy sú fuč... FOTO Išla totálne na krátko!

Bývalá moderátorka Andy Timková Zobraziť galériu (4)
Bývalá moderátorka Andy Timková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Exmarkizáčka v čase svojej najväčšej slávy moderovala niekoľko relácií. Po 10 rokoch šokovala Andy Timková svojím odchodom a odvtedy ju na obrazovkách v pozícii moderátorky už diváci nevideli. Dnes sa ľuďom prihovára už len prostredníctvom sociálnej siete. Najnovšie prekvapila radikálnou zmenou účesu. Dlhým vlasom povedala zbohom a ostrihala sa na ježka!

Andy Timková bola dlhoročnou tvárou Markízy. Od začiatku fungovania televízie ju mohli diváci každodenne vidieť na obrazovkách. Staršia generácia si ju môže pamätať hlavne z Telerána, ale svoje moderátorské schopnosti predviedla aj v šou Pevnosť Boyard či v relácii Senzi Byt.

Ľudia ju obľubovali, a práve preto bol jej odchod po 10 rokoch naozaj prekvapivý. Po výrazne dlhom čase ukončila svoju rozbehnutú kariéru moderátorky a stiahla sa do úzadia. Prešlo 16 rokov a bývalá markizáčka sa prihovára ľuďom už len prostredníctvom sociálnej siete. Svoj život po mediálnej sláve zasvätila zdravému životnému štýlu a dopodrobna sa mu teraz venuje. Dôkazom toho je aj jej profil pohltený zelenou stravou. 

Na Instagrame si vybudovala celkom vernú základňu fanúšikov, ktorí ju podporili aj v jej najnovšom vlasovom výstrelku. Je zrejmé, že Andy má rada výrazné zmeny a najnovšia z nich sa týka jej koruny krásy. Čierne vlasy po plecia boli jej súčasťou dlhé roky, ale na teraz im dala zbohom! Ostrihala sa totiž na ježka.

Andy Timková
Zobraziť galériu (4)
Andy Timková  (Zdroj: Instagram A.T.)

To chcelo určitú dávku odvahy, ale ako sama priznala, vždy po tom túžila. „Krátke vlasy som vždy chcela,“ podelila sa s fanúšikmi. Mnohých výberom tohto typu účesu prekvapila. „To fakt vlásky dolu? Ale vyzeráš ako dievčatko,“ komentovala istá žena.

Premena jej naozaj pristane, čo zhodnotila prevažne ženská časť pod jej fotografiou. Veď, ako sa hovorí, zmena je život a týmto heslom sa zrejme riadi aj samotná bývalá moderátorka.

Exmarkizáčka (60) poriadne prekvapila:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.T.)

 

Viac o téme: TV MarkízaAndy Timková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu