Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Po Agáte už aj Soukup: Náhla hospitalizácia a... Zlomenina ruky!

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová Zobraziť galériu (2)
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová (Zdroj: Instagram J.S.)

PRAHA – Agáta Hanychová už nie je jediná v rodine, ktorá so svojimi zdravotnými problémami skončila v nemocnici. Na rad po nej prišiel aj jej partner Jaromír Soukup. Šťastie pri ňom tentokrát nestálo a náhle ho museli hospitalizovať.

Prednedávnom sme vás na Topkách informovali, že modelku a terajšiu partnerku miliardára Jaromíra Soukupa Agátu Hanychovú museli náhle hospitalizovať. V ranom štádiu tehotenstva ju zradilo zdravie a skončila v nemocnici. Sama potom priznala, že išlo o silné krvácanie a kvôli jej tehotenstvu si ju nechali lekári na pozorovanie. Vyzerá to tak, že už je všetko v úplnom poriadku a Agáta je znova fit. To sa však o jej partnerovi povedať nedá...

Jaromír Soukup každý deň maká vo vlastnej televízii a slovo oddych vo svojom slovníku akoby ani nemal. Jeho mladšia priateľka musela však na chvíľu s rýchlym životným štýlom skončiť. Neustále natáčanie si vyžiadalo svoju daň. Dnes jej už nechýba opatrnosť a rady odborníkov, že má spomaliť, poctivo dodržiava. Aj keď neprestala s nakrúcaním úplne, teraz sa venuje už len vlastnej šou s názvom Holčičky.

Zato Soukup si vysiela svoje relácie jedna radosť. Teraz však na čas bude musieť pribrzdiť aj on! Na svojom Instagrame dal na vedomie, že je hospitalizovaný v nemocnici. Infúzia svedčí o tom, že tam neskončil len tak! Jeho druhá ruka v sadre všetko vysvetľuje. „Ďakujem za desiatky správ a za podporu. Lekári sú fantastickí a sestričky samozrejme taktiež,“ napísal pod fotku.

Po Agáte už aj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.S.)

Aj keď nenapísal presne, čo sa mu stalo, jeho fanúšikovia ho prezradili. V jednej zo svojich relácií vraj spomínal, že sa zranil pri športe. Pred pár dňami sa pochválil fotkou z prírody a vyvetral aj bicykel. Vyzerá to tak, že jesenný výlet mu bol osudný a pri ňom sa "dolámal". 

To napokon potvrdila aj jeho partnerka. „V nemocnici je pre zmenu Jaromír, ktorý je po operácii ruky. Mal úraz na bicykli,” prezradila svojim sledovateľom Hanychová. 

 

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu