Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

NOVÝ pár v šoubiznise: Exmoderátorka a nádejný politik prichytení SPOLU… To sa dalo čakať!

Zobraziť galériu (11)

BRATISLAVA - O tomto páriku sa šepkalo už dlhšie! Exmoderátorka Kristína Kormúthová (36) a bývalý tenista Martin Kližan (33) tvrdili, že sú len kamaráti. No hrdličky boli spolu prichytené pri čine.

V šoubiznise sa veľmi ťažko dá niečo len tak ustrážiť a utajiť. Denníku Nový čas sa zaľúbencov podarilo nafotiť v jednej z miestnych bratislavských reštaurácií.

Galéria: Kristína Kormúthová

Informáciou, že tvoria pár, už dlhšie disponovali viaceré médiá vrátane Topiek, no dvojica svorne tvrdila, že sú len kamaráti. Tí sa však nezvyknú len tak prechádzať po meste držiac sa za ruky. Podľa fotografií spomínaného denníka to jednoznačne vyzerá, že ich vzťah je hlbší. Dalo sa teda len čakať, kedy ich niekto prichytí takpovediac pri čine. 

NOVÝ pár v šoubiznise:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram KK)

Kristína Kormúthová kedysi moderovala športové správy vo verejnoprávnej televízii a Martin Kližan sa stal známym ako tenista. Teraz sa rozhodol kandidovať za starostu Petržalky a v kampani mu pomáhala práve aj známa brunetka. Na poli politiky však úspešný nebol, skončil na treťom mieste. 

Martin Kližan
Zobraziť galériu (11)
Martin Kližan  (Zdroj: TASR – Dano Veselský)
NOVÝ pár v šoubiznise:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Topky)

Srdce známej brunetky si údajne podmanil už dávnejšie. Aj keď verejne sa k tomu zatiaľ nepriznali, podľa nášho dôveryhodného zdroja hrdličky spolu tvoria pár už nejaký ten čas... 

Viac o téme: Kristína KormúthováMartin Kližan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu