Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ŠKANDÁL na televíznych obrazovkách: Natálie z Love Island už vie o Dávidovej frajerke… PLAČ a nervy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami zostali fanúšikovia markizáckej šou Love Island v totálnom šoku Totižto, vyšlo najavo, že David, ktorý tvorí pár s českou Miss Natálii Kočendovou, zatajil, že má vonku priateľku. Tej dokonca počas celej šou pred kamerou posielal tajné signály ako dôkaz, že na ňu myslí. Televízia Markíza sa vyjadrila, že produkcia bude celú situáciu riešiť a Davidovo klamstvo nezostane bez odozvy, keďže ide o porušenie pravidiel. A tak sa aj stalo!

A veruže, tvorcovia to dali Davidovi poriadne vyžrať. Blonďatý futbalista zažil hanbu pred celou vilou. Produkcia si totiž pripravila hru, počas ktorej mali súťažiaci hádať, koho sa týkajú konkrétne titulky v médiách. A keď prišlo na Kočendovej frajera... „Veľký podvod v reality šou Love Island. Všetkým klame, doma už jednu priateľku má," bolo napísané na papieri. 

Keďže David Natálii čo-to o svojej údajnej "ex" povedal, plavovlasá kráska správne uhádla, že ide práve o neho. Avšak, to ešte netušila, že Dávid jej zatajil množstvo ďalších vecí, ani zďaleka jej nepovedal všetko a bez hanby nielen ju, ale aj ostatných obyvateľov klamal. Víťazka českej Miss sa cítila mimoriadne nepríjemne a keď sa postupne začala odhaľovať pravda, skončila so slzami v očiach.

Chcete vedieť viac? Dozviete sa to TU, v článku na Telkáč.sk!

ŠKANDÁL na televíznych obrazovkách:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

ŠKANDÁL na televíznych obrazovkách:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: DavidLove IslandNatálie Kočendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu