Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dokonalú postavu vystriedali KILÁ NAVYŠE: Hviezdička z Love Islandu sa v šou HANBILA za svoju postavu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

KANÁRSKE OSTROVY – Nie je to tak dávno, čo sa na obrazovkách začala vysielať druhá séria Love Islandu. Postupne začali súťažiaci odkrývať pravé tváre a vyťahovať rôzne taktiky, aby sa čo najdlhšie udržali v hre. Aj keď sa niektorí už s ostrovom stihli rozlúčiť, spomínať naň budú ešte dlho. Takisto ako aj modelka, ktorá sa vo vile dlho neohriala. Svojím priznaním všetkých šokovala!

Súťažiaci druhej série Love Island rozohrali skvelú hru. Vo veľkom využívajú rôzne taktiky, aby to v recouplingu neboli práve oni, kto vilu nadobro opustí. Avšak ich dokonalé spolunažívanie zvyknú narušiť nové bombshells. Jednou z nich bola aj blondínka Tamara Vaňousová.

Tá sa tam však dlho neohriala a pri prvej príležitosti musela dať ostrovu zbohom. Od jej vypadnutia ubehlo už pár dní a pomaly sa dostáva späť do normálneho režimu. Svojím účinkovaním si získala mnoho fanúšikov, ktorí si ju zamilovali. Vychválili jej vzhľad a takisto aj postavu. Ona však priznala, že sa počas šou za svoje telo hanbila!

Pred pár rokmi vážila Tamara 49 kíl. V tom čase sa pokúšala zabodovať aj v českej miss, z ktorej nakoniec odstúpila. Bola naozaj veľmi chudá a zrejme aj následkom toho stratila menštruáciu. Museli zakročiť aj lekári. „Pred štyrmi rokmi mi boli jednorazovo podané hormóny, ktoré mi úplne zmenili vzhľad tela. Za štyri mesiace sa mi zväčšili prsia o 3 čísla a pribrala som 15 kíl,“ priznala úprimne. „Necítila som sa nejako príjemne ísť do šou s takouto postavou, akú mám,“ dodala.

Dokonalú postavu vystriedali KILÁ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram T.V.)

Jej dokonalú postavu modelky vystriedali kilá navyše, s ktorými vôbec nebola stotožnená. Tie zapríčinili aj to, že si sama sebou nebola istá a bála sa, že ju ľudia budú odsudzovať.

No opak bol pravdou a diváčky televízie Markíza boli z jej postavy nadšené. „Po účasti v súťaži ma začali sledovať prevažne ženy, ktoré mi písali, že aké to bolo príjemné, keď tam konečne prišla nejaká slečna s normálnou postavou,“ prezradila. Momentálne svoju váhu udržiava na 60 kilách, čo je pri jej výške úplný ideál. Určite sa kráska nemá za čo hanbiť. Ba naopak.

Viac o téme: Love Island 2Tamara Vaňousová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu