Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský moderátor po vážnej AUTONEHODE: Prvé FOTO s AMPUTOVANOU nohou

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram DP, Polícia SR)

NITRA – Svoj boj o život vyhral! Bývalý markizácky moderátor (47) sa dostal z toho najhoršieho a po ťažkej autonehode momentálne podstupuje rehabilitácie. Na sociálnej sieti zverejnil prvé foto s amputovanou nohou...

V auguste sme vás informovali, že bývalý markizák bol účastníkom hrozivej nehody, kde museli zasahovať záchranné zložky. Milovník motoriek bol okamžite transportovaný do nitrianskej nemocnice, kde začal boj o svoj život.  „Motocyklistu nabral zozadu nepozorný vodič. Zraneného muža prevážal do nemocnice vrtuľník,“ informovala vtedy slovenská polícia sa na svojom Facebooku.

Po ťažkých zraneniach, ktoré zapríčinil mladý vodič osobného auta, mu museli vykonať amputáciu nohy. Jeho stav bol od začiatku kritický a rodina sa pripravovala na to najhoršie, Potrebné bolo aj darcovstvo krvi. A tak sa spojili známe mená zo slovenského šoubiznisu, ktorí pomohli túto prosbu rozšíriť pre, čo najväčšie množstvo ľudí.

Svoj boj o život vyhral. Pred týždňom napísal, že žije a odfotil všetky titulky novín, na ktorých bol. „Odkedy som sa prebral z dvojtýždňového umelého spánku, každý deň som si zvyšoval energiu sebe a celému oddeleniu v nemocnici hudbou IMT smile,“ zveril sa svojim sledovateľom.

Slovenský moderátor po vážnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.G.)

Všetky obavy boli zažehnané a modlitby od blízkych vyslyšané. Dag Palovič sa rozhodol, že dôsledky nehody zverejní aj na svojom Instagrame. Po prvýkrát pridal fotky s amputovanou nohou. „44 dní po nehode som dokázal po 2 týždňoch rehabilitácii sám sedieť pár minútiek. A môj kýptik pozdravuje všetkých tiež,“ znel srdcervúci popis.

Aj, keď bývalý markizák má to najťažšie za sebou, odhodlanie pokračovať ďalej a žiť svoj život naplno s úsmevom nestráca. Prajeme veľa síl.

Slovenský moderátor po vážnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.G.)

Viac o téme: Dag Palovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu