Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mrazivé správy po vážnej nehode exmarkizáka: AMPUTÁCIA NOHY... Rodina sa pripravuje na to najhoršie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia SR/Instagram D.P.)

ŠAHY - Vážna nehoda bývalého moderátora Daga Pavloviča (47), o ktorej sme vás informovali už včera, má následky. Jeho stav je veľmi kritický a vyžiadal si amputáciu nohy...

Milovníkovi motoriek sa jeho záľuba stala osudnou a v podvečerných hodinách 9. augusta bývalý moderátor utrpel vážne zranenia po hrozivej zrážke s osobným autom, ktorej nedokázal predísť. Podľa známych informácii nehodu zapríčinil mladý vodič osobného auta.

Po prevezení do nitrianskej nemocnice leteckým transportom sa teraz dostali na verejnosť nové skutočnosti. Palovičovi, ktorý je vo veľmi vážnom stave, podľa všetkého amputovali jednu nohu, informoval o tom portál Nový čas.

A stále bojuje o svoj život. Rozsiahle zranenia, ktoré pri nehode utrpel, spôsobili, že ani zajtrajší deň pre neho nie je úplne istý. Blízka rodina a priatelia však stále dúfajú a modlia sa za neho, aj keď sa obávajú toho najhoršieho.

Mrazivé správy po vážnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR)

Na pokerového hráča nezabúdajú ani na známe tváre, ako napríklad Iveta Malachovská či Andy Kraus. Tí mu posielajú veľa síl a veľa zdravia.

Aj my prajeme Dagovi veľa síl, aby svoj boj o život vyhral!

Viac o téme: Dag Palovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu