Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Haasovej prvé slová po PREDČASNOM pôrode: Prebrala som sa AŽ teraz!

(Zdroj: Instagram Z.H.)

BRATISLAVA - Zuzana Haasová (41) sa po dvoch týždňoch prvýkrát po pôrode prihovorila svojim fanúšikom. Svojimi srdcervúcimi slovami prezradila, že sa ich dcérka narodila predčasne...

Zuzana Haasová má za sebou niekoľko potratov. Tento rok sa jej však zmenil život a po trpkom osude, ktorú ju v predchádzajúcich rokoch postretol, jej bolo konečne dopriate. Splnil jej sen a narodilo sa im s manželom vytúžené dieťatko – dcéra s ľubozvučným menom Marína.

Ubehli už dva týždne od pôrodu a herečka sa prihovorila fanúšikom na sociálnej sieti. Z jej slov je cítiť naozaj veľkú radosť a pokoru. „Svetový deň Maríny bude vždy 2. 9. 2022,“ začala svoje vyznanie.

S manželom Viliamom Schowanetzom dostávajú naozaj nespočetné množstvo gratulácií a spolupatričných správ. „Ďakujeme, tešíme sa,“ napísala. Priznala však, že sa prebrala z toho všetkého až teraz, a preto sa cez Instagram prihovorila dnes. „Keď sa mi 2. 9. narodila Marína, každý prispel k ľahkosti "Svetového dňa Maríny" – počúvali lekári, ja aj Marína - bolo to úžasné,“  vyjadrila sa úprimne.



Svojím vyjadrením chcela hlavne poďakovať za poskytnutú starostlivosť, ale prezradila aj niečo viac. Jej vytúžená dcérka sa narodila predčasne. Vyzerá to ale tak, že je všetko v poriadku a mamičke dvoch dcérok prajeme veľa síl.

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu