Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Elenu Podzámsku trápia PROBLÉMY: Nielen psychické, ale UŽ aj finančné!

Elena Podzámska
Elena Podzámska (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Táto ťažká doba si vyžaduje naozaj množstvo síl zvládnuť ju. Či už ide o psychickú stránku alebo o tú finančnú. Svoje o tom vie aj herečka Elena Podzámska (50), ktorá priznala nielen psychické problémy, ale už aj tie finančné. TOTO je dôvod!

Elena Podzámska už v minulosti priznala svoje psychické problémy aj to, že je psychiatrickým pacientom dlhé roky. Popri užívaní antidepresív, ktoré má predpísané psychiatrom, sa dnes herečka pasuje aj s finančnou krízou, ktorá jej spôsobuje ďalšie ťažkosti.

V otvorenom rozhovore Zvedavej Zuzy porozprávala o tom, ako sa teraz má. „Mám sa fajn, aj keď je teraz akože taký útlm,“ priznala. Pracovných ponúk dostáva stále málo a na televíznych obrazovkách ju nevidíme už tak často ako predtým. „Momentálne už druhý rok netočím.“

Ťažké časy sa herečka s najkrajším hlasom snaží zvládať aj za pomoci terapeuta, ktorého pravidelne navštevuje. „Nehanbím sa to priznať. Chodím na terapie, na také príjemné rozhovory s odborníkmi, aby som neupadala do dezilúzie,“ vyjadrila sa otvorene.  

Covidové obdobie neuškodilo len bežným ľuďom, ale aj známym tváram, ako aj Eni, ktorá je samoživiteľka rodiny. Sama vychováva dcéru Radku, ktorá tento rok oslávila 18. narodeniny. „Tá situácia, aká je, nielen v kultúre, ale celkovo, aká sa teraz deje u nás na Slovensku, tie šialené zdvíhania cien...“ skonštatovala znepokojene. Ako sama povedala, ľudí privádza táto inflácia do veľkých neistôt a s hrčou v hrdle priznala, že neistotu pociťuje tiež. Ako hlava rodiny bez muža po boku to má o mnoho ťažšie, nehovoriac o tom, že spláca aj úvery.

Galéria: Elena Podzámska

Mnohí ľudia si myslia, že herci sú milionári. Opak je však pravdou a ani osobnosť, akou je Elena Podzámska, sa nevyhla finančným problémom, s ktorými sa stretávajú aj bežní ľudia. Ale napriek tomuto všetkému sa herečka stále snaží myslieť pozitívne a motivovať sa.

Viac o téme: Elena Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu