Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Markizák a dvojníčka Meghan Markle išli od seba!

Zobraziť galériu (8)

BRATISLAVA - Uplynul len niečo vyše rok, odkedy sme na Topkách informovali o tom, že v slovenskom šoubiznise vznikol doslova dych berúci pár. Začiatkom minulého leta to totiž dali "dokopy" dvaja mimoriadne atraktívni ľudia z modelingovej brandže - Michal Gajdošech, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal vďaka Farme X a Viktória Podmanická, 1. vicemiss Slovensko 2020, ktorá je označovaná aj ako dvojníčka Meghan Markle. Tomuto páru je však už koniec!

Ešte v júni minulého roka sa Michal na svojom profile pochválil záberom, z ktorého bolo zjavné, že ulovil sutočne "exluzívny kúsok". Gajdošechovi sa podarilo zbaliť jednu z najkrajších žien Slovenska - jeho priateľkou bola 1. vicemiss Slovensko 2020 Viktória Podmanická, ktorá akoby z oka vypadla vojvodkyni Meghan Markle. 

ROZCHOD v slovenskom šoubiznise:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

Dvojica pôsobila ako z editoriálu módneho časopisu, na spoločenských akciách sa objavovali bok po boku a láska z nich doslova sršala. A bývalý farmár sa v tom čase svojou polovičkou otvorene chválil, pričom nemal ani najmenší problém o ich súkromí hovoriť absolútne otvorene. Lenže, to, že píšeme v minulom čase, nie je žiadna náhoda. 

Topky.sk už nejaký ten čas disponujú informáciou, že dvojica išla od seba. Gajdošecha sme preto oslovili, aby sa k ich rozchodu vyjadril. Avšak tak, ako bol predtým "zdelný", teraz zostal akosi ticho a k rozchodu sa vyjadriť nechce. „Je to náš život, ktorý nemusí absolútne nikoho zaujímať," odbil nás model, ktorý sa ešte počas vzťahu v Viktóriou tešil z pozornosti a svojím životom s pôvabnou Vitóriou sa on sám rád a často verejne chválil. 

Podľa nášho zdroja dvojica netvorí pár už nejaký ten piatok. „Nie sú spolu už dlhšie, no stále to nechcú priznať kvôli dohodnutým spoluprácam. Aj na nedávnej dovolenke boli spolu len kvôli práci,“ prezradil nám dobre informovaný zdroj. Nuž zdá sa, že dvojica vyjde s pravdou von až po tom, čo si ako pár splnia všetky dohodnuté povinnosti. Dovtedy zrejme budú držať bobríka mlčanlivosti.

ROZCHOD v slovenskom šoubiznise:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

ROZCHOD v slovenskom šoubiznise:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Lukáš Kimlička)

Viac o téme: Michal GajdošechViktória Podmanická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu