Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

NOVÁ POROTA markizáckej Tváre: Tak TOHTO človeka by ste tam NEČAKALI!

Šou Tvoja tvár znie povedome hlási zmeny. Zobraziť galériu (6)
Šou Tvoja tvár znie povedome hlási zmeny. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Populárna šou Tvoja tvár znie povedome, v ktorej sa známi Slováci menia na hudobné legendy je späť. Tentokrát aj s novinkami v porote. Ku klasickej zostave, ktorú tvoria Zuzana Kubovčíková Šebová a Mário Kuly Kollár, si prisadne aj hudobník Marián Čekovský. A POZOR, tohto človeka by ste tam nečakali!

Po predchádzajúcich šiestich úspešných sériách spevácko-tanečnej šou Tvoja tvár znie povedome, prichádza ďalšia a tentokrát aj so zmenami v porotcovskom zložení. Už overenú dvojicu v zastúpení herečky a komičky Zuzany Kubovčíkovej Šebovej a speváka Mária Kulyho Kollára, obohatí aj uznávaný slovenský hudobník Marián Čekovský. 

Marián Čekovský
Zobraziť galériu (6)
Marián Čekovský  (Zdroj: TV Markíza)

Jeho kvality si Markíza otestovala už dvakrát v speváckej šou SuperStar, kde patril k obľúbeným porotcom. No a štvrté miesto, prekvapivo, obsadí MMA zápasník Attila Végh. Hoci ten nepatrí medzi umelcov a je z úplne inej brandže, dokáže si získať divákov a je bez pochýb veľkým šoumanom. A tým zrejme presvedčil aj samotných tvorcov.  

„V každom ročníku Tváre sa snažíme prinášať novinky, o ktorých si myslíme, že by mohli byť pre divákov atraktívne, Jednou z tohtoročných noviniek sú noví porotcovia. Som si istý, že porota v novom zložení prinesie na obrazovky veľa humoru a zábavy. A to je naším cieľom,“ povedal kreatívny producent a režisér Pepe Majeský pre Markíza.sk

Nemennou zložkou bude obľúbený moderátor Martin Nikodým, ktorý bude sprevádzať divákov touto jedinečnou šou zaplnenou spevom, tancom a hlavne kreatívnymi premenami známych tvárí. Rozhodne sa bude na čo pozerať.

Attila Végh
Zobraziť galériu (6)
Attila Végh  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeAttila Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu