Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zásadné ROZHODNUTIE známej Slovenky: Kvôli manželovi urobila… WAU, tohto by sa nevzdala každá!

Sima Magušinová Zobraziť galériu (6)
Sima Magušinová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Známa slovenská speváčka kedysi vystupovala pod dievčenským menom Martausová. Minulý rok sa však vydala a dnes ju už verejnosť pozná pod novým menom Sima Magušinová (34). Pri úradnom zmene mena však tmavovláska nezostala. Z lásky k manželovi urobila niečo, čo by iná známa žena neurobila!

Všetci ju poznáme ako speváčku s originálnymi textami, ktoré sa vo väčšine prípadov spájajú s vyššími nadpozemskými silami. Nie je žiadnym tajomstvom, že Sima je hlboko veriaca a má veľmi jasne nastavené svoje hodnoty a zásady v živote.

Galéria: Sima Martausová

Keď sa minulý rok tajne vydala, urobila krok, ku ktorému sa rozhodne len máloktorá známa žena - úplne sa vzdala svojho dievčenského mena, pod ktorým ju verejnosť poznala a začala vystupovať pod manželovym priezviskom Magušinová. A túto zmenu berie extrémne vážne. Dokonca bola ochotná vzdať sa aj svojich "fanúšikov" na Instagrame.

Sociálna sieť jej totiž odmietala dovoliť premenovať profil na nové meno Magušinová. A tak Sima urobila radikálny krok - na starý účet sa vykašľala a s novým menom si vytvorila aj nový profil. Speváčka tak jediným kliknutím stratila úplne všetko a začala na spomínanej sieti úplne odznova. Doposiaľ tam má len pár fotiek, no sledovatelia jej postupne pribúdajú. 

Dopomáha jej k tomu aj jej Facebook, pri ktorom hudobníčka nemala až taký problém a zmena priezviska prebehla bez komplikácii. Umelkyňa sa aj týmto svojím radikálnym rozhodnutím snaží ísť príkladom pre budúce generácie. A to o čom spieva a čomu verí aj naozaj robí. Dáva tak jasný odkaz všetkým, aby si uvedomili čo je v živote naozaj podstatné a dôležité. 

Zásadné ROZHODNUTIE známej Slovenky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram S.M.)

Viac o téme: Sima Magušinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu