Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SVADBA STOROČIA! Karlos a Lela sú svoji: Jeden veľký bizár... Nevesta dostala ŽIVÚ OPICU!

MMA zápasník Karlos Vémola a Lela Ceterová sú svoji. Zobraziť galériu (9)
MMA zápasník Karlos Vémola a Lela Ceterová sú svoji. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Najznámejší český MMA zápasník Karlos Vémola (37) a jeho partnerka Lela Ceterová (33) si dnes povedali svoje áno. Prekvapením je, že sľuby si vymenili pred známym českým hercom Jiřím Krampolom (84). No to zďaleka nebolo jediné, čím svojich 365 hostí prekvapili. Počas oslavy napríklad začal spievať čašník a... Nevesta dostala od manžela živú opicu!

Mnohí neverili, že sa Karlos Vémola a Lela Ceterová skutočne zoberú. V poslednom období sa totiž viackrát rozišli a potom zase dali dokopy. Dôvodom boli nevery. A predsa! Dvojica narýchlo zorganizovala veľkolepú veselku, ktorú hrdo nazývajú "Svadba storočia". Aspoň takýto titulok svietil na pozvánkach, ktoré posielali svojim 365 hosťom. 

Bizarný však nebol len samotný počet hostí... Svadba prebehla v nevšedný deň - vo štvrtok od 14. hodiny popoludní v pražskej Občanskej plovárni. Ženích na miesto obradu dorazil v luxusnom čiernom SUV, ktorého kapotu zdobila obrovská kvetinová výzdoba. Len čo auto zastavilo, pristavili sa pri ňom hudobníci, ktorí ženíchovi zaspievali pieseň Láska, ktorú spieva napríklad aj Kmeťoband.

Na miesto obradu ženích dorazil loďou. Nevesta mala na sebe krásne krajkované biele šaty, na hlave diadém a zdobený závoj. V ruke mala kyticu z rovnakých bielych kvetov, akými bola vyzdobená aj svadobná sála. Zaujímavosťou tiež je, že dvojicu oddal známy český herec Jiří Krampol. On sám pritom tvrdí, že išlo skôr o šou pre hostí. 

SVADBA STOROČIA! Karlos a
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

„Som jeho kamoš, Karlos si ma vybrať, ale celé je to len šou pre divákov, nemám žiadne oddávajúce právo,“ vyjadrila sa česká legenda pre Blesk.cz. Či je teda dvojica oficiálne zobratá alebo nie, tak nie je isté. Sama blondínka sa však už stihla pochváliť, že svojho mena Ceterová sa oficiálne vzdáva a odteraz sa bude už podpisovať novým priezviskom Vémolová.

No a tým sa bizarné momenty zo svadby neskončili. Počas hostiny napríklad začal z ničoho nič spievať čašník. V skutočnosti však išlo o mladého talentovaného speváka Tomáša Ringela, ktorého svojho času objavila speváčka Eva Pilarová. No a po ňom sa predstavil aj dvojník Elvisa Presleyho.

SVADBA STOROČIA! Karlos a
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

No klincom večera bol bez pochýb dar od ženícha pre nevestu - dostala totiž živého makaka! Podľa jej výrazu však tipujeme, že úplne klasickému daru v podobe šperku by sa potešila viac. 

Medzi 365 hosťami bolo obrovské množstvo známych tvárí. Aj tých zo Slovenska. Na svadbe Lely a Karlosa napríklad nechýbal ani raper Patrik Rytmus Vrbovský, ktorý síce obrad zmeškal, no na oslavu dorazil... Dokonca mladomanželom aj zarapoval. Nie práve najromantickejšiu pieseň: „Čo ti j*be!“

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu