Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovský úspech Nely Pociskovej a jej MLADÉHO ZAJAČIKA: Ich horúce VIDEO valcuje internet!

Nela Pocisková a Matúš Kolárovský Zobraziť galériu (2)
Nela Pocisková a Matúš Kolárovský (Zdroj: archív N.P.)

BRATISLAVA - Magnet Nely Pociskovej a Yaela má silnú príťažlivosť. Novinka z pripravovaného albumu populárnej slovenskej speváčky od svojho uvedenia pred desiatimi dňami valcuje YouTube, videoklip videlo už 300-tisíc fanúšikov dobrej hudby a na karte trendy v kategórii hudba tohto kanála sa drží na úplnom vrchole, keď prvých sedem dní po uvedení bola neohrozenou jednotkou. Už po pár dňoch je jasné, že sa zaradí medzi najväčšie slovenské hity tohto leta.

Nová pieseň Nely Pociskovej, ktorú naspievala s hosťujúcim Yaelom, je príbehom, ktorý sa vo vzťahoch mužov a žien odohráva neustále a každý sa s ním už v nejakej podobe stretol – láska staršej ženy k mladšiemu mužovi.

Galéria: Sexi Nela Pocisková

„To, že sa staršia baba zamiluje do “zajačika”, sa deje už bežne a všade okolo nás. Aj nám pribúdajú roky, tak sme skúsili zistiť, čo to spôsobuje. Silné iskrenie, ktorým to vždy začína, sme chceli dostať aj do skladby, a preto sme sa rozhodli na spoluprácu osloviť niekoho z mladých spevákov. Úplne náhodou som sa v tom čase stretla na jednom nakrúcaní s Yaelom, ktorého tvorbu poznám, zoznámili sme sa, hneď sme si “sadli” a bolo rozhodnuté. Yaelovi sa skladba zapáčila, súhlasil so spoluprácou, prišiel do štúdia a za hodinu a pol všetko napísal, nahral a dodal tomu presne to, čo sme tam potrebovali,” hovorí Nela o vzniku skladby.

Konečnú podobu hudobne a textársky s producentom Andrejom Hruškom dopracovali Matej Mikloš a Zuzana Mikulcová a nakoniec do nej doplnil text a hudobnú linku svojho partu Matúš Kolárovský známy ako Yael.

Letnú náladu a tanečný nádych skladby vo videoklipe umocňuje tanec, ktorý sa podľa Nely videa priam pýtal. „Miňo Kereš okamžite súhlasil, že do toho ide s nami, dali sme zopár tréningov s tanečníkmi z KRS Movement a choreografkou Luckou Vašíkovou. A hoci sa všeličo udialo, ochorela nám Lucka a dosť vecí sa na poslednú chvíľu menilo, tak sa nám nakoniec všetko podarilo podľa predstáv,“ prezradila. Všetci fanúšikovia dobrej letnej hudby sa o tom môžu presvedčiť na Nelinom YouTube kanáli a samozrejme aj na Instagrame.

Aktuálny letný hit je ďalšou skladbou z pripravovaného albumu, z ktorého už Nela Pocisková predstavila skladby Bez teba, Prvá, posledná, Nie som tá a Jeden šansón o dvoch umývadlách. Pripravujú sa a nahrávajú aj ďalšie novinky, ktoré chce Nela Pocisková zverejniť ešte pred vydaním nového albumu, na ktorom fanúšikom ponúkne širokú škálu svojich obľúbených hudobných žánrov.

Viac o téme: Nela PociskováMatúš Kolárovský Yael
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu