Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kollárova mamička čoskoro porodí: V dojčení má už dávno jasno… TOTO odkázala “SPROSTÝM PIXLÁM”!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už sa im to kráti! Ešte vo februári verejnosť obletela správa, že z predsedu parlamentu Borisa Kollára sa stane 12-násobný otecko. Najmladšieho potomka mu na svet privedie Barbora Richterová, s ktorou už jedno dieťa má. Spoločne sú rodičmi 10-ročného Artura, ktorému už onedlho pribudne ďalší súrodenec...

Sympatická brunetka by sa mala stať dvojnásobnou mamičkou už v najbližších dňoch. Svoje rastúce bruško naposledy ukázala pred vyše týždňom na galavečere Slovenka roka, kam prišla v spoločnosti najznámejšieho slovenského multiotecka. 

Hoci je Barbora ohľadom súkromia, a teda aj tehotenstva a Borisa Kollára, na slovo skúpa, nedávno sa predsa len vyjadrila k pomerne citlivej téme. A síce dojčeniu. To je pre väčšinu žien naozaj intímnou záležitosťou. Zároveň nie je žiadnym tajomstvom, že na mamičky je miestami vyvíjaný nadmerný tlak, keďže materské mlieko sa považuje za tú najlepšiu výživu pre bábätká.

Kollárova mamička čoskoro porodí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Ibaže nie všetkým ženám je dopriate, aby mohli dojčiť, iné to zasa  pre rôzne osobné dôvody skrátka robiť nechcú. No a to, že k dojčeniu sa dnes ľudia radi vyjadrujú a na ženy vyvíjajú neustály nátlak, hoci ich do ich súkromia nič nie je, lezie na nervy aj Barbore. Tá zazdieľala video o dojčení, kde sa na spomínaný nátlak a nevyžiadané rady sťažuje aj známa česká youtuberka. 

„Toto by si mala vypočuť každá sprostá pixla, ktorá si dovolí komentovať túto tému. Ja som ešte ani neporodila a už som zažila komenty typu: Ale dúfam, že budeš kojiť... To mi sľúb, že budeš... To je to najlepšie... No minimálne rok by si mala...,” rozhorčila sa na sociálnej sieti Barbora. 

Kollárova mamička čoskoro porodí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

„Ja by som si to v živote nedovolila a fakt ma to už serie, čo si ženy a častokrát kamarátky dovolia komentovať,” napísala v príspevku Richterová. „Moje dieťa, moja vec, či budem, alebo nebudem, alebo koľko budem! Moja vec! A nevyžiadané rady, to je ďalšia kapitola. To je jedna katastrofa,” dodala budúca dvojnásobná mamička, ktorá je zjavne zástankyňou názoru, že každý by sa mal radšej starať sám o seba.

Viac o téme: Barbora RichterováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu