Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúci ROZCHOD po 12 rokoch: Viktor Horján (46) priznal DÔVOD!

Viktor Horján a jeho partner Jozef sa rozišli po 12 rokoch. Zobraziť galériu (5)
Viktor Horján a jeho partner Jozef sa rozišli po 12 rokoch. (Zdroj: Intagram VH, koláž Topky.sk )

BRATISLAVA - Koncom januára sa na verejnosť dostala správa, že herec a tréner Viktor Horján (46) je po 12 rokoch single. Vzťah s partnerom Jozefom, s ktorým okrem domácnosti zdieľal aj spoločný biznis, stroskotal. Dôvod však neprezradil... Až teraz!

Viktor Horján rozchod priznal už začiatkom roka. A z jeho slov bolo hneď jasné, kto sa s kým rozišiel.„Nefungovalo divadlo ani oficiálne fitko, tak sme spravili nichovú parfumériu. No o pár mesiacov nato, ako sme začali spolu podnikať a kúpili si nový veľký byt, prišlo k rozchodu. Ten človek ma po toľkých rokoch nechal,“ priznal vtedy otvorene. 

Galéria: Viktor Horján

Túto skúsenosť sa umelec rozhodol pretaviť aj do divadelnej hry, v ktorej je podľa jeho vlastných slov až 90% pravdy - zvyšok je vyšperkovaný, aby zaujal diváka. Práve pri opakovaní si textov svojej monodrámy, Viktor prezradil ďalšie tajomtvo svojho rozchodu. Skutočný dôvod, prečo jeho 12 ročný vzťah stroskotal. 

„Majte príjemné ráno, ja ho trávim opakovaním textov. Tentoraz je to moja monodráma Adrenalín, kde s čiernym humorom hodnotím lásku a vzťahy. A aj ten môj, ktorý trval 12 rokov a tom najlepšom sa skončil, prečo? Lebo egoizmus... Nie môj,“ šokoval otvorenosťou Horján, ktorý azda čoskoro opäť nájde svoju lásku.  

Šokujúci ROZCHOD po 12
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram VH)

Viac o téme: Viktor Horján
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu