Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Český moderátor netušil, že je gay: Zistil to až po zásadných životných udalostiach!

Jaroslav Brousil Zobraziť galériu (3)
Jaroslav Brousil (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Na obrazovkách televízie Prima sa divákom prihovára aj Jaroslav Brousil, rozvedený otec jedného syna. Otvorene však priznáva, že je gay. Prišiel na to ale pomerne neskoro...

Jaroslav Brousil poskytol v poslednom čase dva rozhovory, kde spomenul svojho partnera. Je pritom otcom syna, a tak sa portál Super.cz rozhodol osloviť moderátora, aby uviedol veci na pravú mieru. 

Český moderátor netušil, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

„Chvíľu mi trvalo, než som si urobil vo svojej orientácii jasno,” povedal Brousil otvorene s tým, že do veku 21 – 22 rokov si myslel, že je na dievčatá. „Oženil som sa, narodil sa mi syn a pomerne po krátkom čase som sa rozviedol,” prezradil. 

Rozvod však nebol dôsledkom jeho homosexuálnej orientácie. Tú si totiž ujasnil až po odlúčení od manželky. „Ten čas, keď som bol sám, som využil k tomu, aby som si v tom urobil jasno,” uviedol. 

Jeho syn, ktorý bude mať čoskoro 13 rokov, s tým zatiaľ evidentne žiadny problém nemal. Na to, že jeho otec má rád mužov, prišiel už ako päťročný škôlkar. „Keď som ho raz mal na víkend, načapal ma s vtedajším partnerom, keď sme si dávali pusu. Tak prišiel kolobeh vysvetľovania, že je to normálne, keď sa majú dvaja chalani radi. Myslím, že to celkom rýchlo pochopil. Tak nejako automaticky to prijal a vníma to ako normálnu vec,” povedal moderátor. S aktuálnym priateľom nedávno oslávil 1. výročie vzťahu. 

Jaroslav Brousil s kolegyňou Lenkou Špillarovou
Zobraziť galériu (3)
Jaroslav Brousil s kolegyňou Lenkou Špillarovou  (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Jaroslav Brousil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu