Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

NEVERA v českom šoubiznise: Ukradol mi ženu... Chcel som umrieť!

Václav Upír Krejčí s manželkou Zuzanou Zobraziť galériu (2)
Václav Upír Krejčí s manželkou Zuzanou (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - A je to vonku! Doteraz sa len špekulovalo, že herec Václav Upír Krejčí narazil do stromu úmyselne, a to kvôli kríze v manželstve. Teraz to už povedal sám na plné ústa.

Václav Upír Krejčí v nedeľu v opitosti nabúral do stromu a následne utiekol do lesa. 

Televízia Prima ako prvá prišla s informáciami, že nešlo o žiadnu stratu kontroly nad vozidlom, ale o úmyselný čin. Dôvodom mali byť manželské problémy. 

Herec teraz bez obalu prehovoril pre denník Aha! Dokonca menoval aj milenca svojej ženy. „Inžinier architekt Zdeněk Tichý mi zničil život a odviedol ženu. Nemal som už prečo žiť,” vyhlásil. 

Ako prezradil, jeho žena Zuzana mala kedysi s dotyčným architektom firmu. „Jeho žena mu roky zakazovala stretávať sa s mojou manželkou, asi vedela prečo. Lenže náhle zomrela a on začal Zuzanou manipulovať. Vzbudzovať v nej súcit, chcel od nej pomoc a ona mu ako samaritánka pomáhala,” tvrdí Krejčí o vzniku nevery. „Moja žena ma teraz vyhadzuje z domu. Chcel som umrieť!” dodal. 

NEVERA v českom šoubiznise:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČT)

Hercovi však okrem manželstva záleží aj na tom, čo si teraz o ňom myslia ľudia. „Hlavne som chcel, aby ľudia vedeli, že nie som ožran. Len pretiekol pohár a nechcel som žiť,” povedal pre spomínaný denník. 

Údajný milenec jeho ženy sa rozhodol k situácii nevyjadrovať. „Nie som povinný vám niečo hovoriť,” uviedol iba k otázkam denníka Aha! 

Viac o téme: Václav Upír Krejčí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu