Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Český herec prehovoril o náraze do stromu: Neuniesol zlé správy... ZRÚTIL SA MI SVET!

Václav Upír Krejčí Zobraziť galériu (5)
Václav Upír Krejčí (Zdroj: ČT)

PRAHA - Herec a zabávač Václav Upír Krejčí v nedeľu v opitosti narazil do stromu neďaleko svojej chaty. Vraj úmyselne. A vo svojich vyjadreniach o nehode túto informáciu nijako nepoprel.

V nedeľu večer volal svedok policajtov k nehode, pri ktorej auto narazilo do stromu, skončilo v potoku a vodič utiekol do lesa. Bol ním herec Václav Upír Krejčí, ktorému následne vyšla pozitívna skúška na alkohol v dychu. 

Televízia Prima prišla s informáciou, že nešlo o nezavinenú nehodu, ale herec sa pokúsil siahnuť si na život. A on to v neskorších vyjadreniach nijako nepoprel. 

„Bol to skratový stav,” vyhlásil Krejčí pre CNN Prima News. „Dozvedel som sa niečo vážne a zrazu sa ten pohár naplnil a ja už som len bezmyšlienkovito konal. Rúcal sa mi svet a naozaj sa mi aj zrútil,” povedal umelec. 

Český herec prehovoril o
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Nova)

Podľa Primy je za všetkým dlhotrvajúca kríza v manželstve. „Vôbec neviem, čo sa so mnou v tom momente stalo. Zrazu som otvoril fľašu... Chcel som tomu všetkému utiecť. Odísť tu do lesa a byť v aute,” opísal nešťastné chvíle Krejčí. 

Na chate s ním pritom bola aj manželka, s ktorou je už 30 rokov, a tiež dcéra. 

 

Viac o téme: Václav Upír Krejčí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu