Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Definitívny KONIEC po 8 rokoch: Markíza zrušila výrobu obľúbeného seriálu… Herci neudržali plač!

Horná Dolná po 8 rokoch končí. Zobraziť galériu (5)
Horná Dolná po 8 rokoch končí. (Zdroj: Instagram J.Š.T.)

NOVÁ LEHOTA - V polovici mája sa na verejnosť dostala informácia, že televízia Markíza po 8 rokoch definitívne ukončuje výrobu kultového seriálu Horná Dolná. A ten deň D už nastal - vo štvrtok padla posledná klapka. Herci neudržali slzy!

Zverejnené informácie hovoria o tom, že Markíza pôvodne rátala aj s 15. sériou seriálu, ktorú chcela vysielať na jeseň tohto roka. Dlhodobý prepad sledovanosti kultového počinu však prinútil televíziu konať. Najprv sa divákov snažili prilákať návratom seriálu na pondelňajšie večery. Ani to však nepomohlo. Televízia preto pristúpila k radikálnemu kroku.

Galéria: Seriál Horná Dolná

V polovici mája sa na verejnosť dostala informácia, že seriál Horná Dolná po 8 rokoch definitívne končí. A včera padla úplne posledná klapka, ktorá zasiahla fanúšikov, štáb, ale aj samotných hercov. Tí sa podľa slov Petry Polnišovej neubránili slzám. „Dnes padla posledná klapka Hornej Dolnej. Aj sme si poplakali, lebo taký projekt, ktorý tak intenzívne vonia človečinou, vznikne raz za život,“ napísala k fotke celého výrobného štábu herečka. 

Definitívny KONIEC po 8
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook P.P.)

„Som šťastná, že som v Hornej Dolnej mohla byť a že Erina s Brmbim sa stali najsexi dvojicou tohto tisícročia. Ďakujem všetkým, ktorí sa podieľali na tomto 8-ročnom televíznom zázraku,“ napísala Petra a odkaz venovala aj obyvateľom Novej Lehoty, v ktorej sa seriál natáča: „Lehoťania, nikdy na vás nezabudneme.“ 

Fanúšikovia neskrývajú sklamanie. „Som taká naštvaná, že končia, neviem si predstaviť, že nebudú vysielať Hornú Dolnú. Bude mi bez nich príšerne smutno, dúfam, že vás uvidíme ešte v Hornej Dolnej, že natočí režisér ďalšie časti. Ste fantastickí herci, držím vám palce, budete mi chýbať,“ napísala jedna z nich. Faktom je, že v maile, ktorý herci dostali od riaditeľa Markízy, sa píše, že tento koniec televízia vníma viac-menej ako prestávku. Tak možno v budúcnosti sa diváci reálne dočkajú aj ďalších častí. 

Definitívny KONIEC po 8
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram J.Š.T.)

Definitívny KONIEC po 8
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram J.Š.T.)

Viac o téme: Horná Dolná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu